Troll The Three Musketeers.

2:58:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Sape kat sini tgk cerita The Three Musketeers? Hehehe...kalau yang follow cerita ni mungkin akan faham la...yang tak tengok mungkin agak tak faham sangat....ini antara sedutan episod yang paling latest...episod 10...pada awalnya dalam episod ni JYH mati tapi sebenarnya tak...sebab tu la Crown Princess tu macam terkedu sikit....

Yang bestnya bile kena troll...hehehe..

 

Sengal punya troll...hehehe...yup...mmg betul...Yong Hwa dan CNBLUE sekarang dah mula dengan konsert Arena Tour Japan mereka yang akan bermula pada 29-30 Oktober di Tokyo dan diikuti di Osaka, Miyagi, Fukuoka, dan Nagoya pada bulan November... ehhh laaa...macam nak je pergi ke sana...okay tak-tak..tipu je...

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Teringin masakan Korea!

11:27:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Hari ni sangat sibuk dekat office...mencari barang yang hilang...haihhhh...entah kemana la perginya....cut it off...

Harini belum sempat sarapan lagi...lapar gila rasa sebab sibuk mencari "barang" yang hilang tu...sampai la duduk keja tetiba terasa lapar yang teramat sangat dan tetiba teringin makanan Korea...entah la...rasanya bulan ni belum makan makanan Korea lagi kot tu yang craving lain macam je ni....

Dalam mulut ni teringat la nak makan yukgaejang, nak makan gimbap...nak makan ramen, nak makan Tteokbokki, Rabbeokki, nak makan bibimbap, hoppang, jjampong, dakgalbi, kimchi, japchae...wehh...semua benda la tetiba melayang dalam kepala ni...aisehhh!

Lapar nyaa...


p/s : motif sangat update -___-''

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!