Header baru lagi ~

11:16:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments

Well, sesape yang nak buat muka terkejut dan pelik tu harap jangan la...hehehe...ye, Sally tau Sally baru je tukar header beberapa hari lepas...tapi rasa tak puas hati jugak...so, pagi ni buat lagi satu...simple je pun...janji orang tau ni blog Cik Sally Samsaiman...


Sally ni mmg buta seni sikit...jadi buat jela yang simple...tu pun pakai photoscape je sbb yang lain mmg tak reti...hehehe..maafkan jela saya...hahaha...nak mintak orang tolong buat segan...jadinya buat jela sendiri...hehe

Simple is nice huh?

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Congratulation Taufik Batisah for winning the APM2014 award!

9:23:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Masih lagi terbawa-bawa kegembiraan semalam bila Taufik Batisah menang 3 award dekat Anugerah Planet Muzik 2014 (APM 2014) yang telah diadakan di Suntec Singapore...dah macam apa dah Sally semalam masa opening sebab Taufik jugak yang buat persembahan...lepas tu tak henti-henti dapat award kan...alhamdulillah...tak sia-sia la Sally yang mengundi dari kejauhan ni...hahahaha...




Ibu pun pandang je anak dia menjerit seronok kat depan TV...tu dia belum tgk anak dia jumpa Jung Yong Hwa...kalau dia jumpa lagi la ekstrem punya jerit...boleh pecah gegendang telinga orang kat sebelah...hahahaha...okay la...dah melalut ni...

Just want to say I'm so proud of you Taufik Batisah! =)

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!