Ibu dah pilih menantu.

11:31:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Malam ni Ibu dah confirm reject Jung Yong Hwa jadi menantu dia...dia dah pilih yang lain...aisehman~ kenapa ibu..? kenapa...? (︶︿︶)


Takpe la...Taufik Batisah pun boleh laa...kita suka jugak...LOL

p/s : Entry gedik sbb mlm ni Taufik menang banyak awards kat APM2014...hehehe

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Travel.

4:56:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments




The traveler sees what he sees, the tourist sees what he has come to see.

p/s : Counting days.

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Android 5.0 akan dikenali sebagai Lollipop.

12:02:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


Lepas Kit Kat...kali ni android kembali dengan nama yang lagi best...lollipop..yang telah di ketahui umum selepas di perkenalkan secara rasmi oleh Google..hahahaha...makin lama makin comel la si android ni...

Android Lollipop akan datang dengan pelbagai pembaharuan, termasuk la interface yang memfokuskan kepada kepelbagaian saiz peranti dan web. Android 5.0 Lollipop juga hadir dengan beberapa fungsi tambahan lain, termasuk Battery Saving Mode untuk memanjangkan tempoh penggunaan bateri, sokongan guest mode, fungsi multi-akaun pengguna, paparan notifikasi pada lockscreen dan beberapa fungsi yang lain.



Comel gila la pun namanya...yang penting android ni mmg suka pakai nama makanan yang sweet kan...macam dia la sweet jugak...hehehe...Buat masa ni Nexus merupakan brand pertama yang akan menggunakan android 5.0 Lollipop...buat Samsung, Sony, Lenovo dan lain-lain mungkin akan lambat sikit... iPhone takde..hehehe...iPhone user jangan marah ye...iPhone pun best jugak... :)

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!