The journey for 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert continue in Nanjing, China.

8:40:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Haihhhh...Sally ingatkan dah habis Philippines...tahap meroyan Sally dah berkurang...rupanya FNC Entertainment tambah lagi 2014 CNBLUE Live Can't Stop tour ke Nanjing, China...sakitnya hatiiiii....kenapa tak Jakarta je..aishh!

Hahahaha...biasa la...bila ada new schedule, perasaan nak pergi tu membuak-buak la kan...tapi perasaan je la...baki dalam akaun bank tak membenarkan...kekeke...sedih kan...kawan-kawan Sally dah mula cari tiket dah untuk ke konsert...syoknyaaa...kekeke...Nak cari dato' sorang la yang nak ambik Sally jadi anak angkat...heeee~ (okay, yang ni tipu je..)

Takpelah...dah pergi sekali kat Singapore, sekali kat Malaysia dah cukup kot...cukup kan..? Cukup kot...kot la kan..? InsyaAllah...errr...tapi kan...kalau tetiba ada kat Jakarta...Sally pergi boleh la kan..? :P

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!