Only Beauty : Freebies to your doorstep

3:29:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Alhamdulillah...rezeki Sally hari Jumaat ni...terpilih jugak untuk dapat freebies sample daripada Only Beauty...Sally mula kenal Only Beauty ni daripada entry kakak Nurie kita (entry)...Sally pulak jarang nak tolak benda-benda free ni...hahaha...


Sebelum-sebelum ni ada jugak mencuba...tapi belum ada rezeki kan...kali ni baru nama terkena pulak...dapat la Lip Balm free daripada Maybelline ni...syok kot...Sally dah la jenis pemalas nak membeli benda-benda mekap ni...kalau pakai mask ke facial wash suka la..benda mekap mmg susah nak tgk Sally beli sebab muka Sally ni "naked" je memanjang kalau keluar pun..hahaha...

Kalau korang pun suka benda free, boleh la g laman web http://www.onlybeauty.com.my/ untuk mencuba...Cara nak sign up dan perkara yang berkaitan...korang tengok kat entry Nurie tau...dia ada bagi step by step cara nak daftar sampai cara nak request freebies...

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!