Wise thought Loki..!

6:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kenal sape kat atas ni...? Hehehehe...kalau yang dah tengok cite "THOR" sure kenal pelakon Tom Hiddleston yang memegang watak "LOKI"...Walaupun dalam cerita tu dia jahat tapi kat luar tak macam tu ek dia...hehehe

Tapi Sally tertarik dengan kata-kata dia dalam quotes ni...betul...Zaman sekarang banyak kita dengar pasal penderitaan perempuan...ada yang dipukul, diseksa dan sebagainya tapi itu semua dikatakan atas dasar cinta...pukul sebab cemburu, seksa sebab sayang...?

Tak nampak rasionalnya disini...tapi tak tau la kalau cara bercinta dah berubah sekarang kan...hahahaha...Tapi Sally berharap sangat lelaki akan hormat wanita pada yang sepatutnya...dan perempuan pun kena la jagan diri...jangan jadi buta kerana cinta.. :)

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Photobook from Photobookmart is sucks!

11:57:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments



Sebenarnya...Sally tak niat nak buat photobook ni...tapi sebab voucher ni tarikh luput dia pada bulan Ogos, sebab Sally tertebus...jadi terpaksa la Sally buat jugak...sebenarnya ini kali pertama Sally buat photobook dengan Photobookmart dan Sally sangat tak berkenan dengan hasil dia!

Photobook Sally ambil masa sebulan untuk disiapkan...berbeza dengan Photobook Malaysia & Pixajoy yang mana ambil masa 5-6 hari bekerja je untuk sampai...dan kualiti dorang much much more better daripada Photobookmart...Warna macam nak habis dakwat...Gambar pecah macam kena air...entah ape la yang dorang buat...mmg la kita beli voucher murah tapi dorang tak sepatutnya bagi kita kualiti yang tak setimpal...

Bukan niat nak burukkan perniagaan mereka tapi kalau macam ni la kualiti dorang...mmg tak setara dengan harga...Ini bukan luahan sally sorang ek...ada jugak beberapa orang meluahkan rasa tak puas hati dekat Instagram bila Sally scroll #Photobook #Photobookmart ... Meaning that mmg quality dorang out!


Photobook konsert Sally letak dekat ruang tamu...letak macam ni...So, kalau sedara mara datang nak tengok senang...Lepas ni nak clean kan frame gambar lepas tu letak photobook Sally je...hahahaha...

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Macam mana nak jadi girlfriend Jung Yong Hwa.

9:35:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Haaaa....tetiba kan Sally kasi tips macam mana nak jadi girlfriend JYH...Patutnya Sally simpan sendiri je ni..kekeke...takde la...hari ni Sally just nak kongsi salah satu temubual JYH dengan wartawan Japanese Magazine (CanCam) untuk November issue...


Hahahaha....tapi takde la tips mana pun...ini lebih kepada apa yang JYH akan buat kalau dia ada girlfriend (in the future maybe kan?)....So, meh la cikidaut...


p/s : Sally dah tukar alarm lagu "Love Light"...ni semua pengaruh si Nuriesya Nadia Radzif! Hahahaha...

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!