Wordless Wednesday! [Cawan]

7:30:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments


Kopiiii...jangan lariiii~


Cawan kangaroo?


Play golf like a boss...hahahaha

eh, kalau dapat cecawan ni...mau main tak ingat dunia...hahahaha

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [We afraid of...?]

3:21:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Hahahaha...keji...keji...mana ada kita takut lipas...kita takut tikus je..LOL...

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The Liebster Award by Aksara Biru

1:59:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Sally ingat derita kena tag sampai nak dekat 10 LA ni dah tamat bulan May yang lepas...bersambung ke bulan ni pulak dah...sabar jela...derita jiwa dan raga bila nampak diri kena tag...hahahaha...

1. Suka pakai perfume apa? Dan kenapa?
  •  Sally suka perfume banyak...Flora by Gucci will be the most favorite for meantime sebab bau flora la kot?
2. Pandai tak masak siput sedut masak lemak batang keladi *sebenarnya AB tengah mengidam ni*
  •  Pandai...tapi Sally tak suka makan batang keladi...hahaha
3. Pelakon perempuan kesukaan. Fasha Sandha ke, Erra Fazira ke, Ellie Suriati ke or sesape je la.
  • Sally suka sape ke...? Malaysia punya je ke..? hahahaha...Sally suka Eja kalau Malaysia..
4. Ada tempayan tak kat rumah?
  • Ada je...warna hitam tapi dah kena spray jadi warna gold dengan ibu sebab nak buat jadi pasu bunga..keke
5. Memori zaman sekolah paling tak boleh lupa?
  • Pergi sekolah agama tanpa pakai tudung, pakai anak tudung je sebab lupa... -_-'
6. Korang selalu update blog kat komputer/laptop/handphone? Kenapa?
  • Kat rumah pakai laptop, kat office pakai komputer dan kat luar pakai phone..sebab terpaksa...nak bercerita sesangat..hahaha
7. Korang rasa betul ke Aiman tak kisah ? Ermmmm
  • Sally tanya kak Aiman kat office ni dia kata mmg dia tak kisah
8. Movie yang korang baru tengok? 
  • The Maze Runner
9. Korang ni sambil jenjalan blog AB ni, korang tekan tak iklan Nuffnang tu ? *Hamboii soalan* hehehehhe
  • Tekan je kalau bukan burung biru tu laa
10. Ok tak blog AB? Ada yang terkurang ke, terlebih ke? Cer bagitau sikitt.
  •  Okay je..loading cepat...tak semak dan yang penting rajin update :)
11. J.P Rodger ni residen negeri mana?
  • Sumpah Sally tak paham soalan...tapi sebab malas nak Google dan jugak soalan tu rasanya "presiden negara mana" atau "residen negeri mana"...so, tak jawab...dah kenapa tak paham pulak tetiba -_-''

Okay...sekian....Sally tak nak tag sesape dan tak nak bagi soalan lain...sebab nanti benda ni akan berlarutan dan kemungkinan utk Sally kena tag lagi akan berganda..hahahaha

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy Birthday 2014 CNBLUE from Malaysian Boice!

11:21:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Okay...janji ni benda terakhir Sally update pasal gathering...hahahaha...nak cerita sekali je sebenarnya...tapi makin lama makin panjang pulak entry tu...hahahaha...So, kita buat part by part la kan....

Actually nak celebrate birthday Lee Jung Shin yang baru je lepas pada 15th September yang lepas...tapi rasa macam jahat pulak orang lain kitorang tak celebrate...jadinya...Happy birthday 2014 for all CNBLUE members!


Ini one of the admin untuk Malaysian Boice fan-club...say Hi...! :)



Close up sikit...sumpah sedap gila la kek ni...hahaha...menyesal gila ambik sikit je...kalau tau Sally potong besar-besar untuk Sally...kekeke...Seriously sedap gila...dia kek coklat red velvet, coklat dia sedap...tak manis..pahit-pahit gitu...coklat dia tebal...hahaha...tapi Sally lupa nak ambik gambar lepas potong...eh, korang tau sape yang baked kek ni..?


Sally pun tak tau la korang follow ke tidak instagram Fadli (encikrabunjauh), dia ni mmg pandai buat kek dan dah ramai orang tempah kek dengan dia...ada pelbagai variasi dan yang paling penting dia punya kek mmg lain daripada yang lain...sedap pun sedap...banyak jugak selebriti yang order dengan dia...pendek kata dia mmg femes la dalam baking history Malaysia ni...korang boleh la try rasa kek dia kalau nak...harga? sorry Sally tak tau sebab admin yang order...tapi Sally rasa sure kena dengan layanan dan kualiti kek tu...

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [K.dra.ma Ad.dict]

9:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Wikipedia... ahhahaha :P

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Doa untuk diri]

7:30:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments



Aminn Ya Rabb...semoga Allah perkenankan doa kita..InsyaAllah :')

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!