Obsesi, satu perkataan.

9:31:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments


Ada orang panggil gila...ada yang panggil obses...tapi macam manusia biasa yang lain...mesti ada sesuatu yang kita suka dan kita harapkan menjadi milik kita...Kalau Sally...ini bakal merupakan obsesi terbaru yang akan terjadi pada Sally...





All of this belong to one of my MYBoice, Ipah...Dia one of Malaysian Boice fanclub punya admin...Mmg salute la dengan dia...even dia bias kepada Lee Jong Hyun, tapi dia support the band as a group...whole group...gosh! Sally pun belum tahap macam dia....

Join gathering semalam...I've meet so many people...Daripada yang fans suam-suam kuku, yang over fanatic dan yang sentiasa menyokong CNBLUE dalam setiap konsert dalam world tour dorang...pernah jumpa orang yang baru turun flight daripada Philippine dan straight ke gathering venue..? Hahahaha...dorang mmg sangat hebat!



I'm a proud BOICE...

Serius la....semakin lama semakin sayang dengan dorang...bila kita kenal dorang...cuba selami kehidupan dorang...makin mendalam...makin banyak benda yang kita tau...kadang-kadang kesian dengan dorang yang bekerja non-stop...Rasanya bila jadi die hard fans ni...hati selalu je cepat tersentuh, boleh nak menangis sebab dorang makin kurus? Nan hado la fans lain macam Sally..ke ada? ...or maybe I should keep low and jadi fans suam-suam kuku jugak?

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

9:11:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Dijemput oleh tuan rumah blogger Lieya Yaya, so...maghilah kita join ye..buat tambah-tambah kawan....


Twitter, Instagram & Facebook semua ada kat sidebar...kekeke...malas pulak nak copy link dia...hahaha...

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Minho .

8:41:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


Siapa dah tengok cerita The Maze Runner? (esok Sally review)

Hahahaha...semalam masa tengok cerita ni lepas balik daripada KLiK Magazine & MYBoice [CNBLUE] Mini Gathering 2014. Firstly mmg tak tau pape pun pasal cerita ni...Takde tengok pape pun even trailer dia...tapi sebab cerita ni lain daripada yang lain kan dan hampir macam ada persaamaan dengan The Hunger Games...So, g tengok jugak...

Semalam Sally tengok cerita ni...ada satu je hero yang menarik perhatian Sally...hahaha...Ki Hong Lee yang melakonkan watak Minho...hehehe...kalau dah melayu tu...nampak Pan Asian looking guy je terus happy...muahahaha...okay, Sally over...

Siapa dah tengok cerita ni...? Siapa yang korang suka dalam cerita ni...?

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kenapa dengan muka kau...??

10:27:00 AM Sally Samsaiman 18 Comments


Pernah kena tegur macam ni...?

Hahahaha...hanya yang suka tengok drama Korea yang tegar yang akan faham scene ni...mana tidaknya...sebab nak habiskan 16 episod...kadang-kadang tu sampai tak makan, tak mandi la kan...hahahaha...tapi jangan sampai lupa nak solat ye sayang-sayang....

Drama Korea ni kalau setakat 16 episod takpe lagi...kalau dapat yang 20-23 episod tu...itu la parah sikit mata nak tunggu...

Siapa ada masalah macam ni..? Yang Sally tau Aisya Ahamad dengan Sally Yatiey mmg ada penyakit ni..!

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!