BeautyOat - Malaysia's #1 Collagen Plus + Oat

2:00:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


My new nutrition foods..

Nanti kita cerita...boleh usha laman Faccebook : BeautyOat - Malaysia's #1 Collagen Plus + Oat Official

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

KLiK Magazine & MYBoice [CNBLUE] Mini Gathering 2014.

10:11:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Untuk mengurangkan kedukaan kami yang tak dapat nak g 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Manila yang terjadi semalam (19/9/2014)....So, terjadi la gathering ini...Hehehehe...okay, Sally tipu...ni mmg dah lama dah nak buat tapi hari tu sebab ada sedikit kekangan, jadinya ditunda ke harini...

So, sebagai peminat tegar yang melampau tahap ketegarannya, jadinya Sally pun telah dipaksa rela oleh kawan-kawan Sally untuk join sekali..hahaha...

[LINK]

Sally bekerja harini...so, lepas kerja nanti baru Sally dapat join dorang...lagipun lambat lagi nak habis...hehehe...I will update the event soon!

Love ya people!

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy 3 years of service, Sally!

12:30:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Semalam merupakan anniversary 3 tahun Sally bekerja di MNM..hihihi...dah lama dah haa kerja kat sini...belum masuk praktikal 3 bulan lagi kan...kekeke...

19th September 2014.

Macam tak percaya je...pejam celik pejam celik dah 3 tahun Sally berkhidmat di syarikat sekarang...banyak suka duka, ilmu dan pengalaman yang Sally dapat kat sini...bos jangan cerita la kan...mmg Sally sayang bos Sally...hahaha...sebab dorang sangat understanding dan dorang jugak yang "memaksa" Sally untuk sambung pelajaran ke peringkat degree sekarang...

Bos Sally kata...

Aku tak kisah kau nak berhenti lepas kau dapat degree...janji kau dapat kehidupan yang lebih baik...dapat jaga mak kau...belajar la selagi mampu...

Nan hado bos lain macam dorang...Sally bersyukur sangat sebab dapat kenal mereka...yang lagi best part tak cukup duit nak bayar yuran...hahaha...senyum dan dapat! kekeke...


Apa pun...Sally memanjatkan kesyukuran kepada Allah sebab memberikan Sally peluang untuk mencari rezeki, peluang untuk mengenali mereka yang terbaik disini dan peluang untuk belajar bagaimana nak menghadapi kehidupan...InsyaAllah...Sally akan buat yang terbaik pada masa akan datang...

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!