Weekend with blogger Dayang Deno & Ainim Rashihah.

7:14:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Fiuhhh...hari ni busy sangat kat office...Ingatkan esok cuti takde keja banyak...tapi banyak jugak...so, terlewat la sikit nak update pasal teaser semalam, Teaser : Date dengan Dayang Deno & Ainim Rashihah...Ni baru je berkesempatan nak cerita details...kekeke...

Eh, kiranya ni pertemuan protege MiaLiana la kan...? Baru Sally perasan...eh, korang dah tau belum yang Deno dah diterima sebagai protege kelima kak Mia? Hahahaha...ni kiranya macam ni adik datang menghadap kakak la ni..? (tak sedar diri padahal Sally paling adik antara mereka)...


Ini sebenarnya kali kedua Sally jumpa dengan Deno, awal bulan Februari lepas pun dah jumpa..boleh baca entry Weekend with Dayang Deno, Aisya & Anim...Kalau dah Sally dengan Anim ada, kena la makan makanan Korea...hahaha...ampun la wahai Deno & Kak Hana (kakak Deno)...So, semalam berjumpa kat Dubu Dubu Seoul Food di Nu Sentral..







Alaa...sekali sekala bagi orang rasa makanan Korea kan..err...paksaan sebenarnya..hahahaha...Lepas makan...dah lepak bukan main lama kat situ...siap bebel banyak-banyak kan...btw, yang sebelah Deno tu la kak Hana...nasib baik la jenis okay je...layan je Sally yang gila ni...Lepas tu kami bergerak pulak ke kedai kopi untuk mengopi session :P


Deno & Anim.


Budak tamak dan kekopinya...eh, model je air tu...satu je Sally punya..hahahaha...


Deno & Yong Hwa..eh?


Kak Hana & Anim...


Sisters - Deno & Kak Hana


Kak Deno & adik Sally

Hahahaha...mmg best la hangout dengan dorang, banyak gila cerita yang keluar...tak sempat nak kering gusi...asyik ketawa, bergelak sakan...Deno pun akan lama kat sini...so, InsyaAllah kalau ada masa nanti boleh jumpa lagi...Seronok bila orang yang kita selalu berbual kat blog, kita jumpa depan mata...hehehe

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy 24th Birthday Lee Jung Shin!

12:49:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Yeay! Birthday yang terakhir untuk semua ahli kumpulan CNBLUE dan diakhiri dengan birthday Lee Jung Shin...So, Happy Birthday to my Happy Virus, Lee Jung Shin! Kepada yang menonton drama korea Temptation, mesti korang perasan Lee Jung Shin kan...Harini merupakan hari lahir dia yang ke 24 tahun...


생일 축하해요.
(Happy Birthday!)
특별한 오늘, 가장 행복했으면 합니다. 멋진 생일 보내세요!
(Wishing you every happiness on your special day. Have a wonderful birthday!)
모든 소원이 이루어지길 바랍니다.
(May all your wishes come true.)

As you start another fantastic year of your life, we wish that all your dreams come true. Have a great birthday and a smashing year ahead. May your day be super bright and super special! Wishing you the happiest of birthdays. Please grow up more handsome, more sexier than ever..Hahahaha...
 

Lets trending with #HappyJungshinDay.

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Greatest treasures in life.

10:18:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Simplicity, patience, compassion.
These three are your greatest treasures.


Simple in actions and thoughts, you return to the source of being.
Patient with both friends and enemies, you accord with the way things are.
Compassionate toward yourself, you reconcile all beings in the world.

Good Morning!

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!