Lepak dengan blogger Mak Dara, Mak Lady & Mak Sofea.

4:59:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Disebabkan kak Mia Liana ada kat KL sejak kelmarin, jadi Sally ambil la kesempatan untuk ke hotel tempat kak Mia menginap untuk berjumpa dengan dia...lama dah tak jumpa....ikutkan plan asal nak ke rumah blogger Mak Dara, tapi sebabkan Mak Dara kesiankan kak Mia yang baru habis kursus, jadi dia pun datang la culik kami kat hotel malam semalam...

Semalam Mak Dara ditemani blogger Mak Lady (ibu kepada blogger Elia Jejariruncing), kiranya semalam Sally jela yang takde title mak lagi..hahahaha...Mak Sofea tu kak Mia Liana laaa..kekeke...saje je nak inform semua orang Sally lepak dengan mak-mak-mak...kekeke...Dengan Mak Dara dan kak Mia, Sally dah jumpa banyak kali...tapi dengan Mak Lady atau lebih mesra dikenali sebagai kak girl, ini baru kali pertama...

Sambil lepak, sambil makan dekat NZ Curry House yang berhadapan dengan KLCC tu...banyak la mendengar kisah-kisah mereka...yang sedih, yang gembira, berita pasal dunia blog, gosip pasal blog...banyak laa...tetiba terasa Sally tua sangat...hahaha...boleh ke macam tu?

Dari Kiri : Mak Lady, Kak Mia, Mak Dara, Sally

Nampak?

Tourist sangat perangai masing-masing...nak selfie pun nak include KLCC tu sekali...hahahaha...tapi mmg best la sekali sekala melepak dengan orang yang lebih berumur dari kita...yang lebih dulu makan garam dalam dunia blog ni...baru la terasa kerdil kita sebenarnya...mereka naik dengan usaha mereka masing-masing...yang Sally ni...entah kat mana la kedudukan kan....

Meh nak tepek selfie kat bilik hotel sekali...


10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Makanan Korea lagi..?

1:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Beef Sundubu Jjigae (Dubu Dubu Seoul Food)

Ye, ada yang akan kata..

"Bosanlah dengan Sally ni...asyik Korea je..."

"Jeles la dengan Sally asyik makan makanan Korea.."

"Kat sini takde, kat KL je banyak..."

Tak kisah la apa yang korang akan cakap...apa yang korang akan komen...terima la kenyataan Sally mmg addict dengan makanan Korea.

Haha.

Ketawa lemah sebab poket makin nipis.

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Kadang-kadang ....

7:54:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Pernah main "Monkey Bar"...?

Selalunya orang main benda ni untuk kuatkan otot kan...

Tapi ramai tak sedar...dalam kita mengembara nak habiskan cabaran tu...kita terpaksa lepaskan sesuatu untuk teruskan perjalanan kita...sama jugak macam hidup...Dalam hidup ni...kita kena buat keputusan, kena ambil keputusan...dan kadang-kadang...kita kena lepaskan sesuatu untuk masa depan...

Pilihan.

Itu pun salah satu sebab untuk kita melepaskan sesuatu...kadang-kadang kita kena membuat pilihan...sama ada untuk mendapatkan sesuatu dengan cara yang mudah, atau bekerja keras untuk capai, atau hanya duduk diam tanpa usaha...

Hidup kita. Pilihan kita. Kesalahan kita.

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!