Ngedate kat Nu Sentral.

3:45:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

I'm Kelantanese yaww~

Actually...ni kesinambungan daripada cerita The Manhattan Fish Market...hehehe...sebenarnya sebelum g makan kat TMFM tu, Sally pergi memborong dan memboros kat The Face Shop lepas tu baru g makan...dan gambar kat atas ni sebelum tu lagi...paham tak ni..? kekekeke....kiranya semua kat Nu Sentral..tapi awatlah dok cerita sampai 3-4 entry?


Anak Selangor bergambar...biarpun Sally dalam Negeri Sembilan tu...hahahaha...mmg tak la nak sumbat semua kat KL tu...susah oii..hahahaha..yang tudung hijau tu Kak Fiza, yang tudung coklat tu Kak Nadia...


Yang tudung pink tu, Kak Zura..hehehe...patriotik habis kan gambar! hahahaha....lepas ni korang akan nampak dorang banyak kali dalam blog Sally...hahaha...kenapa? hmmm...tu nanti bila-bila Sally story kat korang!


Motif gambar kat atas ni nak tunjuk benda kecik warna putih atas phone tu je...tapi Sally tau korang tak perasan pun sebab Sally besar kan..? So, korang tengok jela Sally... -_-''

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

My 10 Days Challenge is DONE!

10:47:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Pada hujung bulan Ogos yang lepas, Sally ada menganjurkan satu cabaran yang dipanggil 10 Days Challenge yang mana memberi peluang kepada kita untuk update blog selama 10 hari secara konsisten...dan Sally dah memulakan cabaran Sally pada 26th Ogos yang lepas dan dah tamat pada semalam, 4th September 2014...


Actually seronok buat benda ni...sebab kita akan ada idea untuk update blog secara konsisten dan takde la dok asyik perah otak nak update pasal ape kan..hehehehe...kat bawah ni Sally list kan semua, kalau-kalau ada yang terlepas nak baca ke kan...

[10 Days Challenge] - Day 4 : 4 Books
 
 Sebenarnya senang je pun nak buat cabaran ni...kebelakangan ni Sally nampak ada cabaran 30 hari kan..hehehe...itu lagi best! sebab genap sebulan weh entry...hahahaha...tapi Sally tak mampu la nak buat...yang 10 ni pun dah rasa beban dah..kekeke...

So, kepada yang nak join tu...Sally alu-alukan...takde tempoh masa pun...tak kisah la korang nak mula bila...as long as jangan menipu la ye...kena konsisten la tau...jangan main langkau sehari dua pulak...tak best la kepada kawan-kawan yang tunggu kita punya update tu...

okay? selamat ber-ENTRI selama 10 hari!

^_________^

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!