Etude House again...rabak la poket!

6:38:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Baru je cerita pasal The Face Shop, keluar lagi duit memborong kat Etude House...haihh laa...help me! Dah macam addicted pulak....memborong kalau sikit-sikit takpe...ni....adeh la...keluar duit macam air tau!

Yang Etude House ni pun satu...ada ke time Merdeka dia buat promo buy 1 get 1 free...camne la kita tak buntang mata pandang promo kan...hahahaha...okay, Sally tau tu alasan je..hahahaha....korang...tolong la Sally...camne nak berjimat kalau gini....jangan la nampak Skin Food pulak lepas ni...

-____-''

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Human Needs!]

3:35:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


p/s : Sape sentap...nasib la...kekeke...Sally tak sebab pakai data plan...hahahaha...

Klik untuk dapatkan DATA PLAN yang TERBAIK!

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

[10 Days Challenge] - Day 9 : 9 Loves

12:32:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Dah hari kesembilan? wahhh...sangat tak percaya...dah dekat habis dah...dah dekat sangat!

9 Loves.

Alaaa...kalau ikutkan yang ni senang je...hehehe...lagi senang daripada nak cari benda yang Sally takut...

1. Doraemon


Sally suka suka suka sangat dengan Doraemon...dari kecik lagi...sebabnya dulu orang panggil Sally adik doraemon sebab badan Sally yang agak gempal ni...time tu sungguh-sungguh la menangis...tapi lama-lama Sally suka je dengan doraemon...sebab dia comel..kekeke...so, adik doraemon pun comel la kan?

2. CNBLUE


Dah...yang ni kat semua entry ada...bohong gila la kalau dorang ni tak termasuk dalam 9 Loves Sally kan...Start bila ek Sally suka dorang? Start masa dorang debut tahun 2009...Time tu Sally kenal Jung Yong Hwa je sebab dia berlakon dalam drama You're Beautiful...Start Sally suka dorang bila junior Sally pakai lagu I'm a Loner sebagai alarm dia...masalahnya dia nya tak bangun, kakak senior dia ni yang bangun! Hahaha...mulanya dari situ la Sally minat CNBLUE sebab dah setiap pagi dengar lagu dorang kan...

3. Duit

Yang ni dari dulu lagi Sally suka...sebab ape ek...mungkin sebab dari kecik Sally dah berusaha cari duit...jual keropok masa kat sekolah...jual keychain...jual kad...banyak la benda Sally jual...sampai la sekarang jual kek, jual baju, jual biskut..hehehe...nanti jemput la membeli ye..kekeke...

4. Family


Sally suka family! Hahahaha...semua orang suka family kot...Sally jenis yang tak reti hidup sendiri...mesti nak cari ibu ke mama...nak buat apa-apa pun tanya dulu...kecuali kalau bab travel..hahaha...nak sambung belajar, nak amik course ape...semua Sally akan tanya pendapat ibu @ mama dan kakak...

5. Coffee & Caffeine

Oh! I just loved them so so much! Sally mmg suka kopi...and having a coffee is a must for a girl named Sally Samsaiman..kekeke...alaaa...takde la wajib pun tapi dalam sebulan mesti akan ada coffee time for me...so, kalau nak ajak Sally jalan-jalan...ajak la sekali ke kedai kopi :)

6. Keychains


Ini mmg obsession Sally yang paling susah nak get rid off! Sally suka kumpul benda...kadang-kadang tu benda tak berfaedah pun...senang cerita...benda yang comel, benda yang cantik...Sally akan beli...dan menyesal kemudian hari..hahahaha

7. Suka Makan


Ohh...pehlisss...yang ni yang paling susah nak halang...Sally suka cuba makanan sebenarnya...bukan suka makan...dan Sally paling suka lepak dengan kawan-kawan kat kedai makan...lepas tu borak-borak...kan best....

8. Suka Tidur

Yang ni kenapa ek...sebab Sally dapat penyakit arwah papa...insomnia...Sally susah nak tidur...so, bila kadang-kadang tu dapat tidur...Sally akan tidur la...sebab susah nak tengok Sally tidur kot...tapi..tapi...kalau dalam kereta...Sally senang je nak tidur...hahaha

9. Suka ketawa & suka senyum

Hehehehe...ini mmg kelebihan Sally...ketawa dan senyum...kadang-kadang orang ingat budak ni betul ke tidak..kekeke...and my specialty is hiding off my emotion...kekeke...

So, tu la benda yang Sally suka...eh...kalau cerita pasal benda yang paling kita suka...banyak kot...tapi Sally belum apa-apa achievement yang best...so, ada benda-benda yang camni jela haaa....

Korang suka ape..?

p/s : Hotel, Nasi Lemak Pak Nasser, Tiket penerbangan murah...ada apa dengan Air Asia?

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Wishlist - Duit]

9:51:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Sally rasa ni semua orang punya wishlist kan..? Ke Sally je ni...? hehehehe...Kalau dapat banyak ni...semua wishlist dalam [10 Days Challenge] - Day 7 : 7 Most Wanted Wishlist, akan dijalankan segera...kekeke

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Sally?]

7:14:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments


Cuba bayangkan kalau Mr. Brown tu Sally...sure comel kan..? eh!

p/s : Sally tu pun salah satu maskot untuk aplikasi LINE.

^_____^

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!