Wordless Wednesday! [Doa Untuk Anak]

8:30:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


p/s : Biar la takde anak tapi benda baik tak salah kalau kita kongsi kan..? Kepada ibu-ibu kat luar sana...ringan-ringankan la bibir tu untuk bacakan dan bisikkan doa ni kat anak-anak...alaaa...kalau yang jadi baik tu tak ke anak kita jugak kan..? kekeke :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA

4:30:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Ditag oleh kak Fuza Musa..kekeke...Sally join la ye..hihihi

http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

Tag : 

Due date dia sampai 14 September 2014 sahaja....Cik Farra ada 2 pasang baju untuk diberi kepada 2 blogger yang bertuah...cerr join..kot bertuah ke kome kan..kekeke

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Segmen Mrs. Mustache Bloglist

3:00:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

http://cicaktersepit.blogspot.com/ 
 
 Santai petang kita join segmen ek...sebab tuan rumah ketuk "pintu" semalam ajak..kekeke...

Sally tag:


Join ye nanti... :)

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Doraemon]

2:48:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Asal nampak Doraemon je, kawan Sally akan tag kat FB atau kat Instagram..kekeke...

Bak kata kawan Sally, gambar ni 3 in 1...

1. Doraemon yang Sally suka
2. Rupa Sally bila nampak makanan
3. Tahap bulat yang sama dengan Doraemon (sentap)

Hahahaha...

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [JYH]

1:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Rindu rambut merah pak cik ni...tapi tak suka warna blonde...tapi rambut hitam sekarang pun dah okay sangat...eh, ke rindu pak cik ni sebenarnya?

kbai.

p/s : Sally meroyan.

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Dog]

11:17:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments








Kalau tak nak...buang la kat tempat yang mampu jaga mereka ni...kalau dah tak mampu nak jaga..."buang" mereka dekat tempat yang senang cari makan...jangan diseksa mereka walaupun kita dah tahap tak mampu nak jaga....

Please show some respect...where is your humanity man...?

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

[10 Days Challenge] - Day 2 : 2 Film

8:00:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Okay...untuk meneruskan aktiviti 10 Days Challenge kita...So, meh nak sambung untuk Day 2 pulak...untuk day 2...state 2 film...eh, ni kalau buat entry Wordless Wednesday lagi senang keja kan...hahahaha...


Cerita ni ditayangkan pada tahun 2003...zaman tu belum lagi ada KPOP.. so, macam ramai yang minat cerita mandarin dan kantonis macam Sally laa..hehehe...lagipun dulu banyak gila drama yang Aaron Kwok berlakon...so, kind of macam suka dia sebenarnya...even dia takde kaitan dalam cerita ni..kekekeke

Sally suka cerita yang ada lakonan Vicki Zhao...lepas tengok cerita My Fair Princess...time ni mmg gila dengan dia la...kalau ada Karen Mok berlakon pun sama...aishhh...senang cerita tu zaman kegemilangan filem mandarin dan kantonis...

    2. CJ7

    Rasanya korang semua mesti pernah tengok cerita ni kan...serius...Sally suka gila cerita ni...boleh nanges pulak masa bapak dia mati tu...tapi Sally mmg respect gila dengan Stephen Chow ni...idea dia semuanya mmg kadang tu tak tercapai dek akal kita...macam mana la dia boleh dapat idea buat cerita ni ek?

    Eh, korang tau tak budak kat atas ni perempuan sebenarnya? korang boleh baca entry pernah tgk CJ7....?... Kat situ ada gambar dia sekarang...cantik gila kot...hahahaa...tapi kenapa Stephen Chow tak amik je budak lelaki untuk berlakon ek?

    Tak sabar nak buat entry [10 Days Challenge] - Day 3 : 3 Songs esok...

    13 Orang Sayang Sally!:

    Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

    Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!