CSMY Photobook is here!

7:49:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Selasa lepas Sally ada bagi tau yang Sally dah dalam proses untuk print photobook Sally nombor 2 untuk konsert Can't Stop...So, kali ni Sally print out untuk konsert kat Malaysia pulak.... Mmg excited gila nak tunggu photobook ni...yela...sebab kita yang design dia kan...hehehe....

Altogether ada 40 pages...tapi Sally just tunjuk beberapa mukasurat yang Sally suka jela ek..hehehehe....macam biasa la kalau nak tengok, g usha kat Instagram Sally kat sana ada full video untuk semua layer...






Yeay! I have both for Singapore and Malaysia concert...errr...FNC Ent dah tambah Philippines sebagai last stop untuk konsert Can't Stop yang sebelum ni sepatutnya Malaysia...haihhh la...kenapa la hati ni macam berkeras nak g sana ek...kekeke....Kalau dibuatnya ikut kepala gila kawan-kawan Sally...mmg sah la sampai Manila tu...tapi disebabkan masih "waras" kononnya...Jadinya Sally pandang dari kejauhan jela...LOL... 

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!