Siapa yang korang nampak..?

8:09:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Siapa yang korang nampak..?

Soalan yang ni Sally tanya kat Instagram Sally beberapa hari lepas...hehehe...masa ni tgh tengok cerita Temptation lakonan Kwon Sang Woo...Sally tengok cerita ni pun sebab ada Lee Jung Shin...kekeke...kalau tak, mau tak tengok kot! hahahaha....

Rata-rata yang minat kucing...nampak si Pak Janggut tu dulu sebelum nampak Kwon Sang Woo...sebenarnya kat tempat si PJ duduk tu ada pasu bunga...tapi sebab si PJ asyik tolak-tolak pasu tu sebab nak duduk kat situ, ibu terus alih...dan-dan alih, terus duduk kat center court! Hahahaha..keji punya PJ....

Haihhh...boleh kena sakit jantung tau dengan si PJ ni...nakal dia Allahu...tak larat nak layan...hahahaha...makan memilih pulak tu...pastu boleh pulak merajuk tak nak makan bagai..MOGOK! ish ish...kucing ni ikut perangai sape tak tau..kekeke...

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Lamborghini milik Dato' Lee Chong Wei.

4:40:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments



Haaaa....cantik gila kan? Gambar ni Sally dapat daripada group kat whatsapp...kawan Sally cakap ini merupakan kereta terbaru milik Juara Badminton Dunia kita, Dato' Lee Chong Wei...fuhhh...sekali tengok Lamborghini warna kuning ni mmg meriah! Terasa jugak nak test naik...kekekeke....

Tapi jangan la kita rasa cemburu atau tak senang dengan apa yang dimiliki beliau...sebab kita kena faham yang beliau bertungkus lumus untuk mendapatkan apa yang beliau ada sekarang...Kalau Sally macam dia, segala penat lelah kita rasa terbalas bila nampak sesuatu yang hak milik kita ada depan mata...dan yang paling penting dibeli dengan hasil titik peluh kita sendiri...

Tapi...kalau Sally la kan...Sally akan beli hartanah...serius...Sally suka gila dengan hartanah...Sally suka long term punya investment...walaupun menteri kata 2018, harga rumah akan turun...tapi...hartanah kot...mana mudah-mudah nak turun kan...

p/s : Tengok harga kalau nak renew road tax dia, dah nak sama dengan gaji setahun Sally..kekekeke...

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Gomonae date with B2B Nurie! :)

2:18:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Semalam sempat la keluar teman si +Nuriesya Nadia berbuka puasa...huhuhu...biasa la makcik ni...kejap-kejap tekak Korea...hahaha...padahal Sally ada jugak ajak dia sebelum tu...muahahaha...

Semalam Sally teman la dia, walaupun tunang dia ada sekali...hehehe...nak buat camne...Sally mmg suka kacau orang dating...ehek...Semalam Sally bagi Nurie tgk video masa konset CNBLUE dekat Malaysia...hihihi...dah macam ape dah makcik tu feeling sensorang...aigooo Nurie!

Sambil-sambil tu katanya dia nak lepaskan Yong Hwa kat Sally...hihihi...yela, kan Sally dengan dia bermadu...boleh baca kat entry ku santau maduku. Hahahaha...dia nak tinggalkan amanat la sebelum majlis nikah dia minggu depan..ekekekeke...


Abaikan muka Sally tu...tu dah tahap malas gila nak ambik gambar tapi nak ambik gambar...eh, boleh macam tu? Hahahahaha...

To Nurie, thanks for the time we spent yesterday....It's a very spontaneous and hilarious moment when we actually fighting around because of that man that didn't know that we exist somewhere in the world..sounds very pathetic haa...LOL...

Semoga majlis minggu depan berjalan dengan lancar hendaknya...eh..eh..tetiba nak menangis pesal tah...terharu dia melampau pulak kan...aishhh...I'm glad that we know each other...love you mucho mucho...

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!