My second concert photobook!

9:26:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Pada penghujung bulan June lepas, Sally dah buat satu photobook khas untuk konsert 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore ... boleh baca kat entry SINI...kali ni Sally ada beli lagi 2 voucher daripada groupon.my....so, macam dah alang-alang siap untuk Singapore, why not yang kat Malaysia punya pun kita buat satu...


Haaa...Sally bagi sneak preview sikit untuk photobook Sally...hehehe...this would be the cover page untuk my second photobook..huhuhu...rasamya lepas ni kemana-mana Sally pergi...Sally akan buat satu photobook...atau mungkin dua pulak kan lepas ni...muahahaha....

Voucher daripada Groupon ni...Sally dapat la buat photobook ni dengan RM 10 je..hehehe...syok oii...lagipun Sally dah beli lama dah voucher ni...cuma baru nak pakai je...ihiksss....

Nanti kalau dah sampai, Sally share dengan korang ye...

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sebenarnya dia kakak saya.

1:00:00 PM Sally Samsaiman 38 Comments

Gitu sekali kan tajuk...hahahaha...Sally ada sorang je kakak...tapi kakak Sally ni perangai dia lain sikit...dia la manusia yang sangat emotionless dan agak sombong kalau orang tak kenal dia...dia bukan jenis peramah macam Sally yang nampak kucing tepi jalan pun nak borak...ye..kucing...

Hahaha...masa balik rumah mama kelmarin...kakak Sally bagi something...



Kakak Sally ni jenis muka dia agak sensitif...so, dia mmg akan pakai produk muka yang agak lain daripada pasaran ataupun yang betul-betul sesuai dengan keadaan muka dia...hehehe...yang kat atas ni kakak Sally yang bagi...ni stok yang dia dah tak nak pakai sebab dia baru je nak tukar ke produk baru...hahaha...dapat yang baru, free pulak...kita ambik je...jangan tolak rezeki...!

Hahahahaha...kan...? so, tajuk tu...mmg takde kaitan...Sally dengan kakak mmg muka tak sama...dia muka ikut mama yang agak putih, muka chinese look, Sally pulak banyak ikut muka arwah ayah...selalu je orang tanya...betul ke kakak...kalau orang yang tak kenal Sally sure takkan boleh cam yang dia kakak...mgkn orang ingat kawan je..hihihi....


Sama ke tak sama...?

^___^

38 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!