[SALE] Rainbow Cookies.

7:36:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Comel kan...?
Hehehehe...lepas projek Almond Chocolate Chip Cookies, kini Sally dan kakak maju setapak lagi untuk menjual Rainbow Cookies pula...pada asalnya tak berniat pun nak jual...tapi lepas buat masa raya...tetiba ramai pulak yang nak rasa dan nak tempah...so, dah alang-alang tu Sally dan kakak jual jugak la...hihihi...

Bahan-bahan kami guna semua yang elok dan berkualiti...fully pakai butter je tau...hehehe...kalau ada yang nak rasa atau nak order...boleh la contact Sally....

RM18 / BOX (40 PCS)

Yang ni tak include postage tau...kalau ada yang nak self pickup atau meet kat mana-mana bagi tau jela...area KL, Ampang.


p/s : Bau dia masa tgh masak..Ya Allah, wangi sangat! :P

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

My Park Dal Hyang :)

2:03:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


"eh, bukan Si Sally ni minat Jung Yong Hwa ke..?"

Haaa...jangan tak tau...sekarang Sally ada cinta hati yang baru...Park Dal Hyang...muehehehe...okay la...straight to the point...Park Dal Hyang = Jung Yong Hwa = Park Dal Hyang...okay? So, orang yang sama jela pun...

Selepas You're Beautiful, Heartstrings dan Marry Him If You Dare, kini JYH kembali berlakon dalam drama terbaru beliau, The Three Musketeers...episode perdana yang pertama dah mula ditayangkan semalam di channel TvN...Which is rasanya lama lagi baru nak main dekat TV Malaysia...cerita ni berkisah masa zaman pemerintahan Joseon dulu...so, cerita lama la background dia...hehehe

Hehehe...tu je nak cakap..nak ajak korang tgk cerita ni je...kalau rajin follow la sekali cerita "Temptation"...dalam tu ada Lee Jung Shin berlakon...eh laa...mmg Sally support yang ada CNBLUE je gayanya kan..hahaha

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!