Dalam misi melarikan diri daripada rumah....

5:57:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments


Hahahaha...jangan terpedaya...bukan Sally yang nak lari...tapi si Pak Janggut yang nak lari...muahahaha...gagah la dia berdiri...siap panjat lagi sebab nak keluar...tapi masalahnya rumah mmg dah seal dah...bukan tak nak bagi keluar...tapi sebab rumah Sally ni depan jalanraya...jadi takut sikit...just bagi dia keluar bila  ibu tgh sidai baju atau ada orang kat luar je...

Kesian dia...ihiksss :P

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Variety of tarts!

1:37:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments

Gagah update pukul satu pagi sebab nak cerita pasal kuih tarts? Hahahaha...takde la...sebenarnya masa bukak hamper kat office kelmarin...ada la kuih raya dalam hamper tu...yang menarik bagi Sally ialah kuih tarts dia yang dia letak dalam satu bekas tapi ada different kaler....which is macam kat bawah ni laa....


Sekali tengok...benda pertama yang come out dari kepala Sally...eh...dah macam teletubbies pulak...hahaha...kan...? overall, variasi kuih tart ni mmg sedap...kalau kena dengan inti...kena dengan kulit dia...mmg sedap gila...yang edition kat atas ni...Sally suka yg warna purple tu...perisa blueberry...mmg sedap gila...tapi malangnya yang original version, tart nenas dia tak sedap...

eh, korang suka makan kuih tarts?

31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!