Sliding Panda :)

7:01:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Alolololo....Kenapa comel sangat ni..hahahaha...

Gambar ni Sally dapat masa kak Nadia share dekat skype...Dia je alert kalau Sally tgh bengang or tgh marah...Selalu kalau Sally tgh sedih ke tgh down ke...Kak Nadia sure akan kongsi cara yang pelik-pelik which is mmg sebenarnya boleh kurang tekanan la...err....dalam kes ni tengah merajuk dengan Jung Yong Hwa la...muahahaha....

Oh! Sally pun nak share dengan korang yang tgh bersedih atau yang tgh ada masalah tu....bukak la artikel "15 Things That Will Put A Smile On Your Face If You're Feeling Down" ... sure lepas korang tengok, korang akan senyum dan hilang beban kat dada tu....

Just try...

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

The day of result...

3:59:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

14th August 2014...

Student UiTM punya hari paling takut nak tengok email...hahahaha...sebab ni la harinya result buat semester masing-masing nak keluar...muahahaha...errr...termasuk Sally la sebenarnya....

Alhamdulillah...semester ni ada satu jenis huruf je dalam result... semua B!

Adoiyai...ye...semester ni langsung takde A...agak terkilan jugak sebenarnya...tapi semester lepas semua paper tough yang sally ambik...semua 4 credit hours...which is agak gila jugak semester lepas...haihh laa...mmg penat fikir bila nak sumbat semua dalam kepala....

tapi takpe...masih ada lagi 3 semester untuk habiskan degree PJJ Sally ni...lepas ni InshaAllah kena kuatkan usaha lagi kan...

so, my dear UiTM senior and junior..how's your result this semester..?

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Merajuk dengan Jung Yong Hwa.

1:46:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments

Eh laaa tajuk...korang mesti tertanya-tanya kenapa lambat sangat Sally update pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur. Mungkin kalau korang kaki Twitter atau pun ada stalk IG Sally...mesti korang dah tau yang sekarang Sally tgh merajuk dengan CNBLUE especially dengan Yong Hwa la...

Hehehehe...sebab apa tu rasanya baik korang tak payah tau la...tu cuma peminat fanatik dorang macam Sally dan kawan-kawan je yang akan paham...nyaris-nyaris nak tukar arah ke Pavilion jumpa MBLAQ rather than be in the stadium looking at "no expression" CNBLUE...

Tapi sebenarnya...Sally tetap jugak akan ada dalam stadium tu...mau meraung oii kalau takde masa CNBLUE buat konsert kat Malaysia...mau tahun depan pulak jumpa lagi sekali..hahahaha...itu pun kalau ada....

So, nanti kalau agak-agak Sally tak merajuk lagi...baru la Sally update...muahahaha...okay, sebenarnya Sally malas nak update...muahahahaha...nanti la..petang sikit ke...ke korang nak Sally update pasal Wordless Wednesday! [Yuna!] dulu?

Senang cerita semua malas laa...hahahaha...

eh, ramai mintak belanja gambar Min Hyuk...nah la..malas nak tepek gambar Yong Hwa...tgh sakit hati lagi...susah sikit nak ambik gambar Min Hyuk sebab dia jauh sangat kebelakang -_-



21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!