Beraya ke rumah blogger Kak Farah Bubblynotes!

3:00:00 PM Sally Samsaiman 49 Comments

Masih belum ada mood nak bercerita pasal konsert...nanti la ek...tunggu mood datang dulu..hahahaha...

Okay, back to topic...

Semalam Sally dan +Ainim Suju serta +Aisya Ahamad berkunjung raya ke rumah kak +Farah Waheda Wahid di Puncak Alam...hehehe...bukan la open house...saje je...pada awalnya Sally bercadang nak pergi dengan Anim je...lepas tu rasa macam tak meriah...so, Sally ajak la blogger lain join...sebab mereka tak available...So, Sally dan kawan-kawan jela yang pergi..huhuhu....


Yang baju putih tu Ann...kawan baru yang Sally kenal masa g konsert CNBLUE...kira geng Boice jugak la...Sally saje ajak dia sekali sebab kebetulan dia ada kat rumah Sally...so, ajak la...biar jadi tukang habiskan makanan..hahahaha...


Master planner of the day...Kesian Anim...Sally sampai lambat...mmg terlajak tidur sebab penat badan malam tu...lepas tu tunggu train yang tidak kunjung tiba...sadis!
 

 Duta baru ayam goreng Ayamas...muahahaha...suka suka je kan...
 

Burpppp...kenyang makan free oiii..hahahaha...Alhamdulillah...Hehehehe...terima kasih kak Farah sebab invite kami pi makan spaghetti-tak-pakai-tomato-puree-tapi-pakai-tomato-blend-sendiri ni..muahahaha

Sape lagi yang nak ajak kitorang beraya? Kecil tapak tangan...Stadium Negara tempat CNBLUE buat konsert Sally tadahkan...eh?

49 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Teaser : 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur.

10:15:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments

Perghhh...siap ada teaser...hahahaha...sebenarnya tgh ada kerja sikit ni...baru nak clean kan memory card yang dah 32GB penuh termasuk phone memory...dah macam orang gila ambil video ek...muahahahaha...so, Sally kasi teaser sikit...





Seronok lepak bersila main gitar ye Lee Jong Hyun? Hahahahaha...





Ahhhh....I'm having post withdrawal concert moment right now...hahahaha...already love sick! Missing them already...Dating for 2 and half hours is not enough! Muahahaha....

Okay! bagi Sally masa sorting gambar dulu...pastu baru Sally update pasal konsert okay..? Nah! amik ni Nurie...bising sangat aihhh!

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!