[CNBLUE] Live update 3 | Konsert dah nak mula!!

7:25:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Dah pukul 7.25pm!

It's time dah...hahahaha....nasib la tengah "cuti"...so, tak payah nak risau kan..hehehe...



okay! till then korang....Sally nak layan abg sayang kejap..muahahaha...Lots of love!

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

[CNBLUE] Live update 2 | Sesi menghabiskan duit

6:51:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Live from Stadium Negara lagi...!

Hahahaha...sebenarnya Sally tak tau nak buat apa dah ni...tunggu masa nak masuk dalam stadium je ni...hehehe....nak kena queue la untuk dapat spot yang paling elok...yang paling sesuai..hahahaha...




Tetiba nervous...dah macam orang nak g akad nikah pulak...padahal nak masuk stadium nak tengok konsert je...muahahaha...kawan Sally semua dah ada...dan ramai kawan baru Sally hari ni...nanti Sally kenalkan one by one kat korang tau...so, sementara tu tengok gambar jela ek...malas pulak nak menaip pakai phone ni haaa...hahahaha...


Ada beberapa benda yang yang Sally beli hari ni...hehehehe...ini mmg sesi menghabiskan duit..hahahaha...serius!

till then! cheerios!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

[CNBLUE] Live update 1 | Suasana di Stadium Negara

4:15:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Hehehehe...Sally dah sampai stadium...eh...mmg sawan kejap...boleh terus update blog sampai je kat stadium...?

Overall dah start ramai dah...tapi lagi ramai foreigners la...sebab dorang kebanyakkan flight malam dan pagi ni...so, dah kalau flight awal...takde tempat nak tuju pulak...mmg kat sini jela terus...buat masa ni dah ada beberapa booth yang bukak...





Okay, Sally nak g cari makan kejap..takut kebulur..hahahaha...

Till then! :)

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Press Conference CNBLUE Live in Kuala Lumpur 2014 [08/08/14]

9:11:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Haaaaa! Sape excited..? Sally sorang je ke ni..? Sorry la...buat beberapa hari ni...mmg blog Sally akan demam CNBLUE...korang jangan pulak demam nak muntah tgk Sally update..gittew~


Okay...ni antara klip masa press conference semalam...aigoo~ kenapa la Sally tak dapat pass ni...dengki betul makcik...dah dekat kot Doubletree Hotel by Hilton tu...area Ampang Park je...tapi takpe laa...dah takde rezeki kan...nak buat macam mana...

Overall...PC ni berlangsung kurang lebih 30 minit rasanya...ada 10 soalan dan semua ditanya oleh MC...kali ni takde soalan daripada media kat bawah tu...korang dengar jela ek...malas pulak nak buat summary Q & A dia...

Kt sini Sally kongsi beberapa gambar masa PC semalam...





All credit goes to http://www.budiey.com/ dan twitter handle : @norleecious

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!