Hubby on his way to Malaysia! (including other CNBLUE members..haha)

3:23:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments


Okay! Sally tak tau nak cerita kat sape....terus macam ohmaigoooodddd....CNBLUE already in their way to Malaysia, Kuala Lumpur to be exact! Hahahahaha....serius...mood kerja terus pergi ke instagram dan twitter...ah...makan gaji buta...err...kejap je...kejap...janji...!

errr...maaf sebab tajuk tu mmg berat sebelah....kalau yang pernah baca entry ni...sure korang faham kenapa kan...hahahaha...Sally dah siap bagi tau kat mama, menantu dia nak balik raya oiii...hahahaha...well, mmg Sally tgh super excited...cuba la maafkan saya ye..hihihi...


err...lagi sekali...mmg ada gambar Yong Hwa je...sebab Sally kan mmg berat sebelah...hahahaha...sekarang dorang dah ada dalam flight (Korean Air) to Malaysia...estimate arrival dalam pukul 9.55 malam rasanya...eh, Sally tak g airport pun...malas...sebab sabtu ni pun dah nak g konsert...so, sekarang kita fokus kat kerja dokek office ni haaa...(sambil usha instagram)


okay, till then hubby! Jumpa Sabtu nanti ye...

p/s : 2 days to go for CSMY! :)

32 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Semua pendek!

11:07:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments

Sejak kebelakangan ni kan...rambut Sally asyik gugur je...tak tau la kenapa...gugur yang tahap kritikal gila laa...sampai kadang tu nak jadi segenggam dalam sehari...since balik raya lagi dah rasa rimas...ada orang kata sebab resdung...tapi entah laa...


So, balik daripada kampung ingat nak g potong rambut...tapi masih lagi belum berkesempatan nak g kedai...at last semalam suruh je ibu potong..hahahaha...siap buat "boy-cut" lagi...malas dah nak simpan rambut...terus je potong pendek! tapi tak cantik pulak pakai tudung...sebab nampak flat je kat belakang..hihihi...

Sambil suruh ibu potong rambut...mintak set sekali dengan kuku...hahahaha...sebab Sally mmg cukup malas nak potong kuku...saje la manja-manja even dah besar kan...mak kita apaa...hikhik...

So, semua dah pendek!

:)

31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!