Counting days for CSMY!

3:54:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


CSMY = Can't Stop in Malaysia / Kuala Lumpur

Mereka yang dah lama follow blog Sally...mesti dah faham sangat tahap obses Sally kat CNBLUE...hihihi...so, as part of my obsession yang tak dapat dibendung lagi ni...going to their concert is a must! muehehehe....

Sebelum ni Sally ada cakap yang Malaysia last station utk Can't Stop concert kan...tapi tak sebenarnya...pihak FNC dah tambah Philippines pulak dalam schedule...errr...yang Philippines tu jangan tanya...kalau sampai tu mmg kerja gila la gamaknya!

2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur akan berlangsung pada hari Sabtu ni...so, ada less than 4 days to go! omaigodddd....Sally dah excited tahap gaban dah ni...tiket dah ada dalam tangan...so, tinggal menunggu masa nak ke sana je!

tapi...tapi...phone rosak...so, ampunkan Sally la ye...mmg tak dapat nak ambik gambar banyak-banyak, cantik-cantik macam masa kat Singapore dulu...sob sob :(

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CNBLUE - Go your way [8th Japanese single]

9:10:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Dah kenapa pepagi ajak dengar lagu Jepun kan..? Hahahaha..takde la...saje nak kongsi dengan korang...ni single Jepun yang kelapan kumpulan CNBLUE...even though mereka debut dekat Jepun...tapi lagu Jepun yang dikeluarkan agak kurang berbanding Korea...biasa la...susah nak buat lagu yang bukan bahasa ibunda kita kan..?




So, camne...? best kan...eh eh...Sally kalau CNBLUE sure la semua best kan..muahahaha...


p/s : counting days ~ 4 days to go!!

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!