CPUV : Mayfair Bodyline & B.liv Brand Visibility

2:55:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Gelek-gelek...
hahahaha...alhamdulillah...ada jugak melekat kali ni...dua sekali...yang on going since bulan Jun dan Julai pun masih ada...hehehehe...keep increasing will you?!





Kalau ada nampak iklan yang menari-nari ni...sila la ringankan tangan klik...Sally nak beli phone baru ni :)

19 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Selepas seminggu!

9:39:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Selamat kembali bekerja! Hahahaha...ye, Sally mmg cuti lama sbb company mostly Malay & Islam kan...so, kena paksa cuti oii even dah unpaid leave...hahaahahaha...

Hows your raya oii..?

Macam yang korang tau...Raya sally sangat la sedih..takde gambar raya...sebab phone sally rosak...semalam baru hantar ke Sony center...hmmm...lagipun makcik Sally kerja...so, from raya pertama sampai la raya keempat Sally duduk rumah je berbekalkan TV yang cuma ada channel TV3...sampai dah naik gila Sally duduk rumah...kalau rumah nenek Sally yang lama ada la pantai depan mata...bukak pintu je nampak laut...ni duduk rumah makcik Sally, jauh dari bandar...duduk kat tgh hutan aihhh...mmg tak jadi ape laa...bosan..serius...Sally makan, tido, tengok TV, makan lagi...tu je la rutin dalam 4 hari!

bersyukur gila hari ni dah mula bekerja...mmg dah bosan tahap melampau dah..hahahaha

Selamat bekerja kepada semua yang mula bekerja hari ni!

^_______^

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!