Nasib ada laptop.

9:45:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Dah baca pasal kesadisan Sally beraya tahun ni..? Kalau belum boleh baca entry Dugaan Aidilfitri 2014. Actually masa sebelum raya lagi Sally dah ada instinct yang something akan jadi...Sally jadi berkeras dengan ibu cakap nak bawak laptop balik kampung...pada awalnya, Sally sendiri tak confirm yang akan guna laptop ni...

Siap bawak CD drama Korea banyak-banyak dalam beg...hahahaha...

Tapi betul la orang kata..kalau dah terdetik dalam hati tu...mesti ada yang nak jadi...betul la bila phone Sally rosak teruk...nasib baik la Sally bawak balik laptop ni g kampung...nak harapkan cerita kat TV...macam boring je..huhuhu...

Sampai ke kampung tengok cinta hati berlakon..ihiksss...

p/s : Watching Heartstrings :)


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!