Beli lemang murah di Kuala Krai.

11:19:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments



Lemang...selalu kalau masa raya mesti akan ada kan? Kalau kat KL...mana ada lemang yang murah...lebih kurang RM18 sebatang...tu kalau yang paling murah la kan?

Masa dalam perjalanan nak ke kampung...nak menghala ke Bachok ni...Sally mmg akan berhenti kat Kuala Krai untuk beli lemang...kat sini...RM 10 boleh dapat 3-4 barang...even dia punya buluh x la sebesar mana...tapi kat sini...mmg sedap..cukup lemak dan mmg rasa lemang yang sedap...

Heee~

O(≧∇≦)O

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Otw balik ke Kelantan.

3:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Dah kenapa la Sally update pagi-pagi ni kan..? Hahahaha...actually Sally dah dalam perjalanan pulang ke kampung di Kelantan...cousin Sally saje nak jalan awal...katanya takut jammed je nanti...hopefully tak jammed sangat la hendaknya...

Korang semua beraya kat mana tahun ni...? Kepada yang balik ke kampung halaman tu, Sally doakan semoga selamat sampai ke destinasi...kalau ikut malas, mmg tak nak balik kampung tapi sebab nak teman cousin Sally yang dapat cuti...Sally balik jugak la kampung tahun ni...cuma abang sulung Sally je tak dapat ikut sebab dia kena bekerja...

Korang semua hati-hati tau balik tu..yang mana yang drive tu, sila la berhenti kalau penat ye...


8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!