Sally dan Michelin.

9:02:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Lately ni kalau nampak Michelin je nampak Sally...huwaaa~ camne ni...nak kata puasa makan banyak pun tidak...err...tapi tak jugak makan sikit sangat laa...hahahaha...berat tak naik...turun ada la bulan puasa ni...tapi kenapa nampak badan kita macam Michelin..?

-____-''

Stress pulak...dah jadi macam ape dah Michelin ni...dah macam hantu yang sentiasa menghantui Sally tau dak..?  Okay...Sally nak kena kecikkan tayar-tayar yang ada...

kbaii...stress nak raya...

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Koleksi duit raya..buat masa ni...

10:42:00 AM Sally Samsaiman 28 Comments


Siapa kata dah bekerja..dah ada duit sendiri tak dapat duit raya..? Hehehehe...disebabkan Sally bekerja dalam bidang construction...So, kadang-kadang tu ada sub-con, supplier yang bagi duit raya..tapi ada jugak yang mengelat...dorang hantar hamper je kat office..hehehe...tapi syukur jugak...walaupun dah besar kan...Alhamdulillah...boleh la buat-buat tambahan kan...hihihi...

Sebelum raya ni dapat 8 paket...semoga lepas-lepas raya ni nanti still akan dapat lagi..hahahaha...semoga murah rezeki mereka semua...terutamanya yang bagi paket hijau paling depan tu, big boss Sally...Dato' Nazir...

mode : Senyum sampai telinga.

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Dapat kad raya....lagi...!

9:38:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Tahun ni ramai yang berlumba-lumba nak dapatkan kad raya...Sally pun sama la..tak terkecuali...tau tak feeling orang dapat kad raya...dia macam ada satu feels yang..."eh, masih ada orang sayang kat aku"...macam tu la gamaknya..hahahaha

Kad kali ni sally terima daripada mentor kesayangan Sally, kak Mia Liana dan jugak adik beradik sementor merangkap kembar tak seiras Sally, Ainim Rashihah...hehehe...


Semalam pulak...Sally dapat kad raya daripada kak Fuza, pemilih blog Sulaman Lace Heaven...heee~ weh...sayu gila dapat kad raya....rasa macam ramainya orang sayang kita...ek elehhh...orang lain dapat lagi banyak oiii...hahahaha...

Thanks...! May Allah bless you guys! :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!