Segment : Sally nak bagi kad raya!

10:00:00 PM Sally Samsaiman 89 Comments

Walaupun dah masuk era komunikasi pantas, tapi Sally tetap rasa yang kad raya tu sangat la best! Hahahaha...so, sempena Hari Lebaran yang akan tiba ni...Sally nak bagi kad raya kepada 20 orang yang bertuah! Kalau rasa nak kad raya, jangan lupa join ye!

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/07/segment-sally-nak-bagi-kad-raya.html

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, Follw Instagram Sally (Kalau ada) dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment : Sally nak bagi kad raya!
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih ye...

    Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :
    Credit to : Mialiana.com

    Segmen ini akan berlangsung dari 11/7/2014 sehingga 16/7/2014 (10pm)

89 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Single or Double or Triple?]

3:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Indeed...two is better than one...
but sometimes, it's been a great pleasure to get a time to be alone and make your own decision without anyone interfering with your life...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Parents]

1:18:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments


p/s : Ingat la mereka sementara mereka masih ada.. :')

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Dusun durian dalam rumah!

10:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Alkisahnya...bila abang ipar sally balik rumah dia dekat Jeli, Kelantan se
bab ayah dia cakap dusun dah berbuah...banyak...pada awalnya kena balik hujung minggu ni...tapi akhirnya dorang balik awal sebab durian dah banyak sangat....sebab takut busuk kalau dibiarkan lama...lagipun dah banyak yang mula merekah...balik la dorang penuh satu bonet kereta oii...


Penuh la dekat ruang tamu ni dengan durian dan jugak manggis yang dia bawak balik dari Kelantan...lepas tu Sally pun ape lagi...buat muka comel dekat kakak Sally la...walaupun semalam birthday dia...Sally nak buli jugak dia...hahahaha...Sally mintak dia buatkan durian crepe sebab dah terlalu banyak durian...hehehe...alhamdulillah...walaupun dia dok membebel kat telinga...still, dia buatkan jugak...mama pulak sibuk dengan nak buat pengat durian...nak bubur kacang hijau durian...tapi kakak sally sayang sally lagi...muahahahaha....~

Pasal tu la...walaupun dah besar panjang...tetap untung tau jadi adik....


Muahahaha...ni durian crepe semalam...dah macam bantal oiiii...sebab sumbat dengan isi durian banyak-banyak....fiuhhhh! mmg senak perut nak habiskan satu...hahahaha...sebab durian crepe penuh buncit macam Sally! comel dan nyummih!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Lidah Meow Meow]

8:24:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments




Ada orang panggil Rainbow cookies, ada yang panggil biskut lidah kucing...

Yang ni tak jual tau...hihihi...ni untuk raya...muahahaha...masalahnya belum raya dah tinggal setengah balang...camne..?

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!