I really wanted to cry now!

10:49:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Lepas sekian lama Sally tunggu...akhirnya berita yang sangat la menyedihkan yang Sally terima...yang paling sedih sebab mmg la sangat berharap kali ni...kalau la dorang bgtau awal sikit...takde la Sally menanti kan...aiseh~

Hmm...anggap jela takde rezeki kan...? kan? kan? sedihnya...terasa sangat hati...takpe la...tak dapat jadi media...Sally pergi je las as one of biggest fans of them kan...cuma bezanya kena keluar duit sendiri jela...

sentap aih~


L.O.V.E you too~ 


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Iftar 2014 : KLCC & Photoshoot

3:59:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Ini memang betul entry basi...entry ni sepatutnya tertulis 7th Julai yang lepas..tapi sebab kekangan masa final exam...sampai terlupa! hahahaha...hari Ahad (6th Julai 2014) merupakan hari lahir Dayah...walaupun Sally ada paper hari tu...masih la Sally luangkan masa nak celebrate birthday dia...dah la susah nak jumpa dia kan...kalai ni berempat termasuk Kak Wa (kakak sulung Dayah) dan kawan rumah dia (lupa nama!)...

Sebab Sally lewat sikit...jadi takde tempat nak makan...semua dah fully booked, so pergi la menadah muka kat food court yang dah memang sedia penuh...alhamdulillah...nasib baik ada pasangan foreigners tu bangun...so, boleh la kami makan...even meja kecik tapi syukur la daripada takde kan?


Sally makan Pepper Lunch je...sebab dah lambat kan...mmg ramai orang tengah beratur nak makan...yang ni pun nak dekat setengah jam Sally tunggu...muahahha...nak tunjuk makanan dia dah masuk dlm perut...hikhik...

Lepas makan...g solat kejap dan nak balik la...masa lalu kat tengah-tengah KLCC tu...ada nampak decoration untuk Hari Raya Aidilfitri...so, apa lagi...sally yang dah mmg dengan baju kurung ni...terus la posing! muahahaha...awal tu macam malas tapi...nak jugak laaa...

Kak Wa...hihihi

Wefie~


mmg sama je gaya Sally...kan "orang kampung"


dengan birthday girl ^____^

Kekdahnya mmg dah gaya photoshoot raya dah oii...sampai rumah dah lewat...nasib baik la ada "pak guard" yang call setiap 2 minit tanya dah sampai ke belum...hihihi...

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy 30th Birthday Lee Kwang Soo!

12:50:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Lately ni ada beberapa keyword yang mencari pasal Lee Kwang Soo, fakta tentang Lee Kwang Soo...so, Sally assumed yang korang mesti kenal dengan salah satu daripada 7 orang ahli dalam rancangan realiti Running Man yang sorang ni kan....


Sebabkan malas nak mencari fakta tentang dia...so, Sally bgtau jela...harini birthday Lee Kwang Soo yang ke 30 tahun...Even dah masuk 30 tahun..muka still la comel je kan..? Kalau dah Korea...mmg spesis jaga muka kot..hihihi...dah 80 tahun pun muka still baby face...tgk la ahjumma semua...hihihi..okay..dah melalut jauh...muehehehe

so, happy 30th birthday Lee Kwang Soo!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!