Open order for Almond Chocolate Chip cookies!

9:17:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Tuu diaaa...pagi lagi dah buat business...Hahahaha...yela..orang kata nak cari rezeki kena bangun pagi-pagi...so, Sally iklan la pagi-pagi...sama je kekdahnya kan..? Hahahaha...

Macam yang Sally pernah tunjuk dekat korang dalam entry Almond Chocolate Chip Cookies, Sally dan kakak dah nak finalize order untuk cookies ni...al maklum la kan...tangan yang buat nya Sally dengan kakak je...takut nanti kalau last minute sangat, risau tak dapat nak siapkan je...sebab ramai yang nak ambil next week dah...so, tarikah akhirnya pada 11 Julai 2014...


so, kepada yang masih berminat...boleh la contact Sally atau kakak ye...hihihi...jangan risau...tak mahal...cuma RM20 (50pcs)... kalau nak pos, kena tambah kos postage sendiri la ye...hihihi...

thanks in advance kesayangan! :)

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!