CPUV : Tesco Delivery Lab

3:29:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments


Baru je pagi tadi update pasal CPUV : Julie's LINE New Packaging...petang ni dah masuk pulak yang baru...hihihi...alhamdulillah...murah rezeki betul dibulan Ramadhan ni...

 Harini pulak dapat nasi bungkus daripada Dato' untuk juadah iftar dengan keluarga...Haji Nasir, rakan kongsi Dato' yang baru balik daripada Mekah untuk ibadah umrah pulak balik dengan kurma Nabi dan juga kekacang untuk semua staff...setiap orang dapat satu bungkus kot...kakak kat office pulak bagi buah kundang yang dia ambil daripada kampung dia...

weehhhh...syukur alhamdulillah betul rezeki hari ni...semoga makin murah rezeki mereka dan jugak Nuffnang!

^_______^

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CPUV : Julie's LINE New Packaging! :)

12:23:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Alhamdulillah...dalam kesenduan bulan Julai ni...dengan 3 CPUV yang masih on going...Nuffnang dengan baik hati bagi Sally CPUV lagi satu..hehehe...


LINE..? Julie's...?

Apa kaitan dorang kan...? LINE ni merupakan salah satu aplikasi telefon pintar macam whatsapp, wechat, Kakao dan sebagainya...Sally pernah cerita pasal LINE dalam entry aplikasi LINE yang jarang digunakan

Julie's...sape yang tak kenal dengan jenama biskut yang terkenal dekat Malaysia ni kan....baru-baru ni dorang ada lancarkan usaha sama antara Julie's dan jugak LINE...untuk berita lanjut, korang boleh baca dekat SINI tau! :)


ohh! kepada pengguna FACEBOOK dan INSTAGRAM! Ada berita baik untuk korang untuk menang anak patung CONY dan BROWN...hehehe...Julie's dan LINE sedang mengadakan satu peraduan SNAP, TAG & WIN!


HOW TO WIN

  1. Snap a photo of yourself creatively with Julie's LINE cookies. (Cony and Brown)
  2. Share the photo on your instagram / Facebook and hashtag #JuliesLINEcookies.
  3. Stand a chance to win away LINE merchandize.
MONTHLY PRIZES (JUNE, JULY & AUGUST)
  1. Grand Prizes x 20 - LINE Brown's & Cony's Plush Toy (35cm) worth RM200
  2. Consolation Prizes x 25 - LINE Brown's & Cony's Plush Toy (18cm) worth RM120
TERMS & CONDITIONS
  1. This contest is open to all residents of Malaysia and Singapore of all ages except employees of Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd., immediate family members of employees, affiliates and agencies related to this promotion.
  2. This contest starts from 1st June 2014 until 31st August 2014. Any entries received after 31st August 2014 will not be entertained.
  3. Each participant is entitled to win one (1) prize only.
  4. Only social media submissions that are marked as Public will be eligible for the Contest.
  5. Judging will be based on creativity, originality of the caption and winners are selected based on voting by anonymous staff of Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd.
  6. Winners who fail to contact Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. within 14 days after the official notification will have their prizes forfeited.
  7. Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. reserves the right to use all entries for print or any promotion purposes.
  8. By entering the contest, participants acknowledge and have indicated that they are bound by these Terms and conditions.
  9. Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. reserves the right to change these terms and conditions without prior notice.
  10. The participant represents and warrants that he/she is the owner of the picture and has the authority to use the picture and is not in breach of any intellectual property rights of any party. The participant fully indemnifies Perfect Food Manufacturing (M) Sdn. Bhd. of any claims and liabilities arising out of any infringement or alleged infringement of any copyright material or other intellectual property by the participant.

Sila la join buat mereka yang kaki selfie tu...jangan lupa buat semua syarat-syarat dia...buat masa ni Sally belum nampak lagi biskut dalam tin comel tu..hahaha...kalau ada nanti Sally nak beli jugak...Sally nak sangat BROWN tu...dia comel gila kot! muehehehe...even dalam gambar tu Jong Hyun yang pegang BROWN..hihihi...

btw, jangan lupa KLIK iklan nuffnang macam kat bawah ni kalau jumpa tau!

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Open order for Almond Chocolate Chip cookies!

9:17:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments


Tuu diaaa...pagi lagi dah buat business...Hahahaha...yela..orang kata nak cari rezeki kena bangun pagi-pagi...so, Sally iklan la pagi-pagi...sama je kekdahnya kan..? Hahahaha...

Macam yang Sally pernah tunjuk dekat korang dalam entry Almond Chocolate Chip Cookies, Sally dan kakak dah nak finalize order untuk cookies ni...al maklum la kan...tangan yang buat nya Sally dengan kakak je...takut nanti kalau last minute sangat, risau tak dapat nak siapkan je...sebab ramai yang nak ambil next week dah...so, tarikah akhirnya pada 11 Julai 2014...


so, kepada yang masih berminat...boleh la contact Sally atau kakak ye...hihihi...jangan risau...tak mahal...cuma RM20 (50pcs)... kalau nak pos, kena tambah kos postage sendiri la ye...hihihi...

thanks in advance kesayangan! :)

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!