Final exam mode on.

2:11:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Kebelakangan ni Sally agak huru hara sikit sbb dah nak dekat final exam...Sally akan ada paper pada esok petang...hmmm...tak tau la camne nak hadap exam dgn perut kriuk kriuk tu...

Paper kedua dan ketiga plak pada hari selesa dan khamis depan...selang sehari je semua paper sem ni...dah la semua teori... Tak tau la dapat hadapi ke tidak...korang semua tolong doakan Sally ye...InsyaAllah Sally akan cuba buat yg terbaik untuk semester kali ni even hati tade kat final exam...hmmm...

So, no blogwalking for the next few days ye..kalau ada pun sikit-sikit je...Sally nak sumbat teori dlm kepala...korang semua take care! :)


17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!