My new bluetooth headphones!

3:37:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments


Seperti yang dah teman kaborkan dalam entry rosak dan hilang arah, teman akhirnya memejamkan mata dan membeli juga headphones baru...lari budget teman bulan ni...tapi sebelum kehilangan arah semakin berpanjangan...teman hadapkan juga pengeluaran duit teman...sedihnya hati teman...

Hahahaha..teman beli warna biru...sebab tertarik bila nampak dia sama warna dengan jam tangan yang baru teman beli beberapa minggu lepas...hihihi...nampak sherasi bershame macam lagu Ajai dengan Nurul tu kan? muehehehe...

okay...say no to Bazaar Ramadhan..sebab budget lari..ehee~

24 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Photo Card from PhotobookWorldwide.com

2:40:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Semalam Sally ada cerita pasal photobook kan..? Dalam entry tu Sally ada sertakan beberapa keping photo card yang Sally buat daripada PhotobookWorldwide.com jugak...so, hari ni Sally nak share la beberapa keping..hehehe..actually Sally terfikir nak beli Lomo punya kamera tu..tapi tak nak la..duit tak cukup..muahahaha....



Kawan Sally cakap...gambar boyfriend ko mmg tak boleh ek kalau takde? muahahaha...ada orang jeles dengan CNBLUE..muehehehe...dah macam obses pun ye ni..hahahaha..pada awalnya macam nak gantung kat office...tapi takut bos perasan..



Random picture gambar BFF dengan gambar Sally...err...dengan sesat gambar Yong Hwa sekeping...hahaha



Malas nak explain lagi...



Masa keluar dengan kak +Lieya Von Jay & +asha hana - boleh baca entry Weekend with Lieya Von Jay & Asha Hana.




Masa wedding kakak..tak buat banyak sebab ada something bigger yang Sally tempah..hahahaha...



Masa SBB2014 : dengan kak Mia, kak Farah, +Ainim Suju :)



Masa g 100 Doraemon Secret Gadgets Expo..Hihihi..



Antara yang tersemat dekat meja Sally..hihihi...tak ketara sebab takde lelaki...so, bos sure tak ambik tau..hahahaha...kalau korang nak beli jugak...tapi takde groupon punya voucher but still nak tempah..boleh la g kat laman web dorang (http://www.photobook.com.my/) .. Jangan lupa share tau...nak jugak tgk korang punya..hehehe



12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!