Official merchandise for 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert!

4:01:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments

Hahahaha...orang lain dok la sibuk puasa, tak kurang jugak yang dah feeling raya macam kat shopping complex...musykil Sally! hahahaha...actually Sally bukan la tak memandang tinggi Ramadhan, tapi bila teringat entry daripada rakan blogger Syira Lokman dalam entry beliau yang bertajuk "Rahsiakan ibadahmu sebagaimana kau merahsiakan keaibanmu"...Jadi tak perlu la nak hebahkan berapa rakaat terawih, berapa muka surat Al-Quran dibaca kan...sebagai inisiatif, kita tukar pasal benda lain...

Lightstick
official T-Shirt (B)
Sebagaimana yang dah Sally war-warkan sebelum ni...yang perhentian terakhir untuk 2014 CNBLUE Live Can't Stop concert akan berhenti di Malaysia...sebagai destinasi terakhir..Jujur kata la...orang lain counting days untuk kahwin macam Nurie, (muahahaha)...tak kurang jugak yang counting bila nak raya kan...tapi Sally mmg counting days untuk CNBLUE datang Malaysia buat kali kedua! hahahahaha...

Slogan (Muffler)

Berbalik kepada tajuk...hehehe..ni orang panggil persediaan..LOL...orang sibuk beli baju raya, kuih raya...Sally beli official merchandise pulak...mmg sah la Sally ni spesis manusia yang pelik -___-''

Semua tu Sally baru dapat kecuali muffler tu...itu Sally dah beli masa kat Singapore...hihihi...actually ada banyak lagi official merchandise...dah cukup-cukup la Sally bagi FNC Entertainment tu bertambah kaya...muahahaha...Yang ni kawan Sally beli masa dorang g konsert kat Busan, Korea 2 minggu lepas...


p/s : Muhasabah diri kejap...baik la sedekah kan..tapi dah terbeli...huhu...takpe...
Rahsiakan ibadahmu sebagaimana kau merahsiakan keaibanmu..

32 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Girls day out! :)

2:58:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Hari Sabtu lepas, Sally ajak Iera dan Dayah keluar...saje je...sebab macam dah lama tak jumpa dorang kan...hihihi...kalau berjumpa, tempat yang best nak lepak..kalau tak kedai makan...mesti kedai makan...hahaha...motif dia mmg kedai makan kan?


Cuba teka kat mana? Hahahaha...surely tau kan...ni kat Seoul Garden...sebab Iera dah janji nak g makan kat sini..hahaha...siap seret la Dayah..hehehe...Sally tak nak la tujuk gambar makanan...nanti kang ada yang tetiba gastrik pulak...muehehehe...


Yang sebelah kiri tu Iera, sebelah kanan tu Dayah...Sally? tak payah kenal la kan...hahahaha...
 

Yang ni masa menggila dalam kereta..jammed gila weh Sabtu tu sebab orang semua keluar nak beli barang dapur...lagi-lagi AEON big ada member card sales kalau 28th kan..? sementara tunggu kereta nak bergerak...nak dekat 10 gambar boleh diambil... **nak bgtau jalan jammed**


Ingat tak entry Advanced and belated birthday gift! Hehehehe...alhamdulillah...dah sampai kat tuan dia..kecuali yang Syifa' punya je still ada kat Sally...sape suruh dia balik Penang kan..? LOL..tak bermotif marah orang..hahahaha...takpela...nnt boleh bagi kot...bukan nya tak jumpa dah kan..hikhikhik...

p/s : Awesome weekend with BFF! :D

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

PhotoBook daripada PhotobookWorldwide.com

1:50:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Kalau bukak Groupon.my kan...sure la banyak benda nak beli...kadang-kadang tu benda yang bukan-bukan je yang dibeli...dah macam manusia yang duit banyak tak habis-habis..hahahaha....Sally la antara manusia yang tak reti nak simpan duit tu..muahahaha...


Photobook tu kita yang design sendiri...masa promo yang Sally dapat tu baru RM10 je..tu yg gagah beli tu...lepas tu mmg la excited kejap nak buat first photobook tu kan...fikir punya fikir occasion apa...jadi Sally pilih untuk buat photobook masa Sally g Singapore untuk 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore pada bulan May lepas...

Mungkin sebab Sally rasa tu benda yang paling happy buat Sally tahun ni...hihi..nak buat pasal wedding kakak etc...macam tu more to moment dia kan...hehehe...so, why not kita find something yang memorable...huhuhu...ayat...cliche weh! Kalau korang nak tgk apa yang ada dalam photobook tu..boleh la tengok kat Instagram Sally...klik (SINI)

Yang kad kecik tu nanti Sally cerita yang lain pulak..itu pun sama beli dekat Groupon.my

Kan dah kata Sally suka beli benda bukan-bukan..

-___- 

kalau korang nak beli jugak...tapi takde groupon punya voucher tapi korang still nak tempah..boleh la g kat laman web dorang (http://www.photobook.com.my/) .. Sure korang suka kalau korang jenis yang suka benda bukan-bukan macam Sally..hahahaha


9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!