Keywords : abang Sally..?

4:07:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Suka la korang ni...suka cari benda yang lain daripada yang lain dalam blog Sally ni...kelmarin korang cari pasal mak Jung Yong Hwa...hari ni dok cari abang Sally pulak...hmmm...ni suspicious korang ni..hahahaha...sampai hati...takde orang pun search pasal Sally...sentap setahun!

Hahahaha...korang cari abang Sally kenapa..? ohh..sebab Sally selalu mentioned dorang tapi takde gambar ek..? Hahahaha...Sally ada dua orang abang...yang along belum kawen, yang nombor dua dah kawen tahun lepas...hihihi...


Yang sulung tu nanti nak cari...aiyark! dalam pendrive ni takde la pulak..hahahaha...esok lusa Sally update balik bila dah jumpa gambar dia ek...yang atas ni abang Sally nombor dua yang dah kawen...

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Siti & Sally : The Sister's Closet

12:36:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Berkaitan entry Wordless Wednesday! [Teaser] pada rabu lepas, rasanya rata-rata dah dapat agak kan...sekarang ni sally berkongsi dengan kakak untuk buat business menjual pakaian wanita disamping ambil tempahan untuk buat lemon cheesecake dan almond chocolate chip cookies yang akan dibuat sepanjang tahun..tak terhad untuk raya ye..hihihi...Alhamdulillah...dah start pengeluaran dah pun...dan minggu ni dah mula busy sebab ramai dah buat order..stok baju pun dah berkurang..hihihi...

Kami ni masih lagi dalam proses nak belajar...hihihi...masih lagi baru...harap-harap dapat la bagi sokongan dekat kami ye...aicehh...ayat budak praktikal sangat kan...muehehehe...sebelum ni banyak dah business Sally buat tapi kebanyakkannya Sally buat secara separuh masa je...tapi kali ni nak buat secara serius la...hihihi..InsyaAllah...

Kalau belum LIKE kat Facebook [Siti & Sally : The Sister's Closet] boleh la menjengah ek...even page tu masih dalam pembinaan lagi...dapat kakak buta IT, adik dia la jadi mangsa...Instagram masih dalam proses... Sally akan update satu persatu ikut masa..sebab Sally tgh busy nak final exam next week..hihihi...

#SitiSally #TheSistersCloset #Kami Jual #Sisters #RayaCollection

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Checklist Ramadhan.

11:04:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments



Checklist amalan bulan Ramadhan.
  1. Bersahur
  2. Berniat puasa di malam hari
  3. Perbanyakkan berzikir
  4. Membaca dan tadabbur Al-Quran
  5. Perbanyakkan bersedekah
  6. Pelihara pancaindera daripada maksiat
  7. Elakkan berbual kosong
  8. Perbanyakkan berdoa
  9. Bangun untuk qiamullail
Checklist ni Sally dapat masa berjalan ke Jalan Tar masa nak cari baju melayu abang-abang Sally untuk kenduri...terima kasih kepada pelajar Universiti Sains Islam Malaysia untuk peringatan ni...sama-sama la kita saling ingat mengingati perkara kebaikkan...

Tak sabar nak puasa! ^_^

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!