Almond Chocolate Chip Cookies.

1:14:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

Sebelum ni ramai yang cari resepi chocolate chip cookies ala-ala famous amos dalam blog sally...kali ni Sally ada berita yg lagi bagus! daripada susah-susah nak buat sendiri...apa kata kalau korang beli je kat Sally? dijamin sedap, InsyaAllah!



Bahan-bahan yang digunakan semuanya yang terbaik...Sally dan kakak tak pakai margarine okay? Pakai Buttercup...high quality oats, flour, almond nibs, chocolate chip last but not least ada grated chocolate inside da cookies...kami pakai chocolate jenama Beryls......gerenti semua bahan-bahan yang terbaik...

Semuanya homemade...dijamin bersih...jangan tanya la ada loga halal ke tidak...kalau ada yang kena katok kepala jangan tanya kenapa...risau harga mahal..? No way! Kami buat untuk makan, bukan untuk untung...barang-barang mahal? barang-barang terbaik...harganya takkan murah? Silap! Harga terbaik Sally bagi untuk semua!

RM20 utk 50 pcs!


Buat masa ni Sally ambil order untuk yang dekat area KL, Ampang dan kawasan yang boleh dicapai tanpa pos...tapi kalau ada yang request pos pun boleh! takde masalah...Sape nak tester, boleh jumpa Sally...kita makan-makan sampai puas, pastu order..okay??

29 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Aaron Qhalael :)

1:02:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Sebelum majlis perkahwinan kakak Sally, Sally ada terima mesej daripada kakak tiri Sally yang cakap dia dah selamat melahirkan anak yang ke 3...hihihi...tak sempat makan nasi kenduri dia dah keluar dulu...

Lepas ibu dan arwah papa berpisah, dua-dua kawen lain...tu yang ramai jadi adik beradik tetiba tu..muahahaha...

so, meet my anak buah tiri Sally yang entah keberapa... Aaron Qhalael....hihihi...nama pun lahaiii...berbelit makcik nak sebut!


Gambar pun curi kat FB je ni..hahaha...mmg tak ingat langsung nak ambik gambar...sibuk main dengan si Aaron...dah la muka bulat! sebiji macam Shin Chan...langsung takde shape muka dia...comel gila lahaiiiiii....hahahaha...tengok nenek pegang...suka lettew jumpa cucu tu..hahahaha...jangan tanya aunty Sally tu...dia mmg ganas...pegang budak pun ganas...


Lepas main dgn baby...sampai rasa nak makan dia sebab comel...le cousin pun ajak g makan...ohh! lupa...Le cousin yang hantar sebab kebetulan rumah kakak tiri Sally kat Sungai Buloh...kebetulan cousin Sally pun kerja kat Hospital Sungai Buloh..so, senang la nak berjalan..hihihi...siap dia belanja makan...almaklum la orang gomen kan dah gaji semalam..kan..?

:)

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Usaha untuk masa depan :)

10:24:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments


Orang kata kita nak berjaya, tak boleh berharap rezeki je...kena usaha jugak...umpamanya macam makan nasi...kalau tak disuap kemulut, kalau mak tak masak nasi, sampai kesudah la masih lagi jadi beras dan kita masih lagi lapar...so, semua yang kita nak buat kena usaha, tawakal dan selebihnya kalau ditakdirkan rezeki kita...InsyaAllah mmg jadi milik kita...

Sama-sama la kita doakan kejayaan kita dan rakan-rakan semua..InsyaAllah..

(^^,)

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!