Keywords : Gambar mak Jung Yong Hwa

10:31:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments


Haip..haip! Sape yang search pasal my virtual mother in law ni..? Hahahahaha...mungkin lepas baca pasal entry apa yang jadi masa birthday Jung Yong Hwa, jadi ramai yang nak tau pasal mak Yong Hwa...Mesti semua orang nak tau cinta hati Yong Hwa yang sorang ni yang dia bawa berjalan kat tepi pantai tu kan...

So, presenting to you... my virtual mother in law...


Hahahaha...cantik gila kan muka omma...tapi gambar kat atas tu masa tahun 2010 kalau tak silap la..hahaha...lupa nak follow up pasal omma...ingat kat anak dia yang super handsome tu je..muahahahaha...

Omma, Me Ahn He Yo ... (Mak, saya mintak maaf)



So, kat atas tu gambar latest mak Yong Hwa...gambar ni diambil masa dekat airport pada hari birthday Yong Hwa ahad lepas...hihihi...still sama, still cantik..macam Sally..eh?

Dah..yang mana tukang search tu...dah kenal kan..?

kbai.

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sister's bonding time.

10:02:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


Korang dah baca entry Happy 26th birthday Nickhun 2PM? Kalau dah baca mesti korang paham apa yang Sally bebel kat atas ni..hahahaha...Sally mmg saje bgtau kakak Sally yang hari ni birthday Nickhun...nak tengok dia terpancing ke tidak je..hahahhaa...

Selalu kalau lepak dengan mama dan kakak, Sally mmg akan bahasakan Yong Hwa sebagai "menantu mama"...hahaha...sesuka hati je kan...mama pun layan kan je...so, sebab nak perli Sally...kakak Sally boleh pulak suruh Yong Hwa datang Malaysia...siap cakap Yong Hwa menyombong duduk Korea..kuang ajaq punya kakak!

Hahahaha...tahun ni Yong Hwa kata raya kat Malaysia...so, Sally tak payah balik Korea la raya ni...eh? dah kata virtual hubby kan...feeling pun takpe dah...muahahaha...

p/s : statement atas ni sebab CNBLUE datang Malaysia utk 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur... mmg tak la Yong Hwa nak balik raya Malaysia oii...in future tak tau la..LOL!

video

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy 26th birthday Nickhun 2PM!

8:54:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Hahahaha...tetiba kan wish birthday Nickhun...percaya la..ni bukan niat Sally nak wish...tapi sebab kakak Sally dah sah jadi isteri orang...bak kata dia..kena setia dengan suami je...walaupun dia minat gila kat Nickhun...muahahahaha...kesian..kesian...so, Sally wish kan on behalf je ni...ihiksss...kalau tak caya kakak sally minat kat Nickhun, boleh baca entry SINI...

So, Happy 26th Birthday Nickhun!


Nickhun merupakan salah seorang ahli dalam kumpulan 2PM dan bernaung dibawah JYP...Walaupun bukan kelahiran Korea, tapi Nickhun agak popular di Korea disamping kumpulan 2PM dan jugak bila dia reveal yang dia bercinta dengan Tiffany daripada kumpulan Girls Generation (SNSD)..boleh baca entry KhunFany...
 

Lebih dikenali sebagai Prince Khun di Thailand, ternyata Nickhun mmg sangat la popular di negaranya sendiri dan juga Korea....hopefully akan semakin berkembang kerjayanya...

saeng-il chu-ka-hae, Khun-shii...

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!