Tak dapat Minang, Padang pun jadi la.

6:55:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments


Sejak tahun lepas sampai la ke Februari, Sally mmg tercari-cari sate minang...siap update dalam entry Sate Minang lagi..hahahaha..Semalam sebabkan Sally puasa, tetiba rasa nak makan tu terlalu la...Mengidam sangat....sampai rasa nak menangis...

Kebetulan sepupu Sally cuti lepas kerja malam, jadi dia datang ke rumah...dengan muka yang terlebih sadis dan kesian tu...Sally mintak la dia bawa Sally g cari sate minang...daripada Ampang ke Kampung Baru...camtu sekali nak makan kan...


Alhamdulillah....akhirnya dapat jugak semalam....walaupun sate padang, kira halal jela...tak dapat minang, padang pun dah jadi la...tapi masih lagi belum puas hati sebab sate dia tak original macam yang Sally nak...tapi, at least something than nothing kan..?


There!
Tu la cousin Sally...Sally paling rapat dengan dia sebab dia sebaya dengan Sally...even kami lahir pada bulan yang berbeza...(dia tua 10 bulan)...tapi masih lai sebaya....sebab dia jela sepupu yang paling Sally rapat...sebeleh tu Puan Jahara la...dearest ibu yang selalu kena angkut kemana-mana...mangsa keadaan..muahahaha...

Alhamdulillah Ya Allah, atas kurniaanMU..

:)

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

CPUV 3 & 4 ~

9:48:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments


Alhamdulillah...belum habis lagi tarian tango CPUV KE 2 Sally, dah masuk dah CPUV ke 3 dan 4...muehehehe...alhamdulillah...rezeki Sally kali ni...

Kali ni Nuffnang bagi Bulgogi Brothers Korean Burger dan jugak Invest Smart Campaign...hehehe...buat masa ni Sally belum nampak lagi yang Invest Smart Campaign...yang Bulgogi Brothers Korean Burger tu tgh menari tu..hahaha...pi tekan cepat!


Thanks Nuffnang! :)

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!