Fans project for incoming JYH & KMH birthday.

11:04:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Bulan June merupakan bulan kelahiran kepada Jung Yong Hwa dan jugak Kang Min Hyuk daripada kumpulan CNBLUE...hehehe...so, sebab kan jauh...banyak fans daripada dalam dan jugak luar negara buat pelbagai aktiviti sempena hari kelahiran mereka ni...


Untuk menyokong mereka, Sally pun join jugak laaa...hahahaha...which is yang Malaysia punya masih belum buat apa-apa lagi or incoming kot...Sally pun tak pasti..heee~ yang gambar kat atas ni merupakan salah satu aktiviti..."greetings from Boice around the world" yang dijalankan oleh fans daripada Philippines...


Tahun ni Kang Min Hyuk dah menginjak umur 24 tahun (kalau kat Malaysia dia baru 23 tahun)..Hee~ dah makin matang dah dia...mungkin sekarang sebab dorang banyak expose diri di luar negara...jadi dah mula pandai bawa diri...bagus laa... (nampak tak statement macam mak-mak..?)


Ohh cinta hati! melting tahap melampau Sally kat rumah ni...hahaha...bukan sebab tgk Jung Yong Hwa..tapi sebab cuaca dan badan panas demam.. (statement cover diri sendiri)... muahahaha ... tahun ni Jung Yong Hwa dah masuk umur 26 tahun (kalau kat Malaysia dia baru 25 tahun).. Oppa! you're getting older and matured at the same time...hehehe...Tahun ni jadual CNBLUE sangat pack...sampai tahap dorang punya eye bag tu kalau letak sebelah panda 25 juta Malaysia ni...boleh kalah panda tu.... (sangat metafora)

Nanti kalau dah release yang dah siap punya, Sally kongsi dengan korang tau! hehehe...sebab Sally still lagi tunggu dorang untuk prepare benda tu...huhuhu....sila menanti dengan sabar ye! **merujuk kepada diri sendiri sebenarnya..muahahaha

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Birthday wishes 2014 :)

8:30:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Nama pun budak demam kan..hahaha...mengada pulak jiwa dan raga ni...hehehe...tetiba banyak pulak wishlist dalam kepala otak ni...hehehe...boleh gitu..?




Tahun ni kan...birthday wish Sally mudah je...

"Nak celebrate birthday kat Korea dengan kek birthday bermotifkan doraemon..."

Semoga dapat la tahun ni..ehheee~

11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sweet Heart Watch by Her Jewellery

7:07:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments


Time-time demam ni...mata dok la penat membelek jam tangan baru...hahahaha...sebenarnya jam tangan yang mama bagi masa birthday 2 tahun lepas dah rosak...Sally ni jenis yang cerewet kalau bab jam...sebab Sally tak boleh pakai jam yang tali dia besi...sebab badan Sally sensitif...even cincin, bangle atau rantai pun tak boleh pakai...sape yang kawen dengan Sally mmg bertuah la...sure tak minta barang kemas... 

hahahaha...semalam masa tengok jam tangan swarovski daripada Her Jewellery ni...rasa macam nak beli pulak...dia ada 4 pilihan warna...ada pink, putih, hitam dan juga teal...tapi yang putih ni mmg sangat menarik perhatian...LOL...

Tapi Sally dah beli warna teal...nanti dah sampai Sally share dengan korang ye...

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Left or Right?]

3:00:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments


Yang pakai tangan kiri, meh nak gimme five sikit..hehehe...

p/s : Part hancurkan barang tu tak kena la dgn Sally..hehehe...Sally sayang barang :P

9 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Realiti vs Fantasi]

2:00:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments



Mmg kena tinggal jela cinta kat Korea...tu je mampu...

Back to reality.

-____-''

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

On MC hari ni.

1:30:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


Sejak 2-3 minggu lepas...memang Sally agak busy, penat dengan kelas, assignment dan jugak majlis perkahwinan kakak Sally...mungkin kerana kurang rehat atau sebab cuaca jugak mgkn....

Semalam lepas balik kerja...tetiba badan rasa sakit-sakit...mula selsema...kepala rasa berat...sampai la nak bangun pagi tadi...mmg tak larat...cuba jugak bangun...tapi tak mampu....jadi, terpaksa la Sally MC hari ni...kalau tak baik lagi...doktor suruh datang ambik MC lagi esok...takut melarat katanya....

Doakan Sally cepat sembuh ye...dah nak dekat Ramadhan, nak final exam lagi...risau pulak...lagipun cuaca sekarang panas sangat kan...? Hmmm....Sally dah makan ubat, nak rehat kejap...lepas ni nak sambung buat assignment...

:)

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Fan-girl]

11:34:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments


I'm INSANE . FRIENDLY . UNDERSTANDING

But how to be insane and understanding at the same time? I think I need my psychologist now..muahahaha...

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Wordless Wednesday! [Donating]

9:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments


Entry related please refer, HERE.

p/s : kalau tgk gaya komen...Sally rasa korang tgk gambar je tanpa baca explanation.

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!