Forever Etude baby!

3:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Hehehehe....dulu dah pernah cerita dalam entry Etude House in the house baby! , saje nak cerita lagi...ni kisah kelmarin...Selasa...ye...tau lambat sangat kan cerita...lepas g makan, terus la Sally berjalan...at first nak beli pin tudung sebenarnya...tetiba..serius..secara tetiba jumpa Etude House! Sally mmy suka beli barang Etude, semua best..semua wangi...!


Macam biasa...kalau Sally masuk ke Etude House, benda pertama cari...sure la face mask dengan hair serum...pasal hair serum korang boleh baca entry Hair Serum from Etude House. Serius...kalau korang jenis ada masalah rambut...boleh cuba serum...face mask AC Clinic tu sesuai utk orang yang ada masalah muka...serius tak tipu! kalau ada masa nanti Sally review pasal AC Clinic punya produk...


Lepas tu terbeli eye liner....yang ni gel tapi cepat kering...yang penting tak comot dan water proof..hehehe...


Pastu dapat free gift foundation dengan vacance wish kit...dalam tu ada 2 jenis body wash yang berlainan bau, body lotion and freshner toner..hehehe....


Err...background tu mohon abaikan..hehehe...hooray!
duit bulan ni dah habis shopping!

-___-''

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Sally dan makanan, berpisah tiada.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Weh tajuk! hahahaha...serius, kelmarin mmg Sally craving gila nak makan Seoul Garden...habis semua kawan Sally tanya...sape nak teman...biasa la..kita kan Forever Alone...muahahahaha...so, kalau bab makan...takde muka lain la yang nak teman...kalau tak Ain, Ain lagi...LOL...


Ye, craving Sally tak habis Korea gitu..muahahaha...nak Seoul Garden je...ni salah satu sebab Sally kena kawen dengan Yong Hwa kan..? heee~ okay..tau xde kaitan..lalalala....



Seoul Garden yang paling dekat kat KL Festival City, Setapak...gagah la lepas kerja terus ke sana...takut ramai orang masa dinner kan...tapi alhamdulillah...jalan tak jammed, orang tak ramai...itu Seoul Garden ana yang punya... (gelak Aladdin sikit)


dengan baju kerja, tak ingat penat semua..fuhh~ abaikan la muka kanak-kanak seronok makan tu...dia mmg macam tu...happy kemain kalau jumpa makanan....macam menang motor pulak...


Next session lepas kenyang? yeay! kita nak wefieee~ hehehehe...muka berkilat berminyak sebab dok meng"grill" makanan...sedap! alhamdulillah...dah tak craving...tinggal craving nak g konsert je ni..lalalalala~

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Bercuti lagi ~

10:30:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Hari Jumaat (6/6/14) ni merupakan hari majlis bertandang buat kakak Sally, so..nak ke Jeli, Kelantan la Sally hujung minggu ni...lepas tu kena attend wedding cousin pulak kat Machang, Kelantan (7/6/14)...yang tu pun Sally tak pasti lagi nak g ke tidak...sebab macam penat la pulak...Isnin nak kena keja dah...takkan lepas kenduri terus nak balik KL kan...penatnya lahaiiii....

Sally kena pergi awal dengan kakak Sally, nak kena teman dia...adeh....kalau ikut hati malas nak g...tapi takkan tak pergi pulak kan...macam kejam...huwaaaa~ cuti kita dah nak hbs oiii....raya ni kena unpaid leave la...sebab cuti dah genap-genap untuk final exam bulan Julai nanti...

Bos, setahun cuti 80 hari tak boleh ke?

-___-''

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!