DIY Veil & Hand Bouquet.

4:44:00 PM Sally Samsaiman 23 Comments

Kalau ingat...Sally ada cerita pasal DIY Bride to Be #6 dan Bride to Be #7... dalam tu Sally ada janji nak tunjuk kat korang final outcome yang jadi pada veil dan jugak hand bouquet tu kan...even hand bouquet tu agak tak menjadi sebenarnya..muahahahaha...tak kisah la..bak kata kakak Sally, janji JIMAT! yeay! perkataan yang semua orang suka kan?


Veil yang dah siap...Sesungguhnya memerlukan ketabahan yang sangat tinggi utk menyiapkan veil ni...kalau korang jenis cepat bosan..mohon mulakan 2 bulan lebih awal prosesnya ye...hahahahaha...Kalau Sally start bulan February lagi..hahahaha :P

Veil, hand bouquet with pengantin :)

Model yang feeling dia comel dengan hand bouquet...

Hehehehe...actually outcome utk hand bouquet tu tak berapa kemas dan tak berapa bulat...tapi halal je la kan...kalau bukak balik pun belum tentu lagi jadi macam yang apa kita nak...pastu lupa nak letak bunga kecik...muahahaha...janji lebih kurang bentuk hand bouquet pun okay la kan?

Ada yang request tutorial kan..? hehehe...serius tak reti nak buat tuto..sebab dah siap dah...hehehe...xpe...nnt kalau ada cara nak buat tuto, Sally kongsikan ek :)

23 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!