Hari yang ditunggu - Majlis Akad Nikah!

5:45:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments

Alhamdulillah..hehehe...biasa la...adik dia mmg over sikit...muahahaha...Nampak tak malas nak dengar khutbah? Yela..baru je minggu lepas dengar khutbah masa majlis akad nikah Eja..ni nak kena dengar lagi..hahahaha....ampun Tok Kadi..! Kakak sally dah pun selamat dinikahkan pukul 3pm tadi...alhamdulillah.. Berkat doa semua org, majlis berlangsung lancar dan mudah...

Hehehehe...meh Sally kongsi gambar sikit ek...kira ala-ala teaser la ni...muahahaha....




p/s : Sape yang ada kelapangan esok, yang ada dekat area KL ni..jemput la datang kenduri tau...Kalau nak tau kat mana, macam mana nak datang...korang contact je Sally! usha link kat page tu ek..hehehe...Sally jemput semua! :)

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Haiya! Jadi tukang cat.

10:46:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments



Semalam jadi bidan terjun kena cat bilik pengantin sebab bilik sebelum ni tetiba bocor pulak...hmmm...terpaksa la kena cat bilik...dah lewat ptg baru g beli cat, terus cat bilik sampai malam...fuhhh...penat gila kot...


Nasib baik la ada Alan semalam...kalau tak mmg haru biru la Sally nak kena cat sorang.. Hahaha...mengecat...kena la...habis baju Sally sebab lupa nak tukar...



Lepas cat bilik, kena cat tangan dia pulak...haihh...nasib la dia jenis tak suka inai lukis tu...so, sally pakaikan jela mcm tu..janji pakai kan?? Hehehe..okay, sally nak g buat roti jala, nak goreng bihun dgn goreng karipap..Heee~ penat! Tapi seronok.. :)

12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!