Every single things.

8:26:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments


Every single things happened in our life, there's always a reason for it...
Allah knows best...

Kalau menangis pun ada sebab,
Kalau ketawa pun ada jugak sebab...
Kadang-kadang tu semua benda bersebab....

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Starbucks Buddies!

2:58:00 PM Sally Samsaiman 29 Comments

eh, lupa...sebenarnya lepas majlis akad nikah Eja, Sally nak kena jumpa dengan Qim untuk shoot video mandarin..haihhh...berkejar kesana sini...tapi sebabkan Qim agak lewat, so, Sally, Nash, Itah dengan Ajiel lepas majlis akad tu bergerak la ke Ampang Point sebab Sally janji nak jumpa dengan Qim kat sana...kiranya dorang tolong hantar sementara nak tunggu ada kenduri cukur jambul anak buah Eja pukul 3pm...

Sampai Ampang Point je blur, apa benda nak buat kat sini..hahahaha...so, end up la ke...Starbucks gittew~


Semuanya Sally kenal since darjah satu lagi...tahun 1997 sampai la sekarang...Ya Allah...rindu sangat! kadang-kadang tu ada jugak lepak...tapi biasa la...kalau kat sekolah dulu..setiap hari jumpa...bila masing-masing dah kerja dah sambung belajar...sebulan sekali pun susah kot!



Seoronok gila bila sekali sekala dapat lepak, duduk dan berbual..tanya itu tanya ini...Nash dah jadi QS, Ajiel sekarang kerja kat Petronas dan Itah, InsyaAllah akan jadi cikgu kaunseling lepas tamat pengajian kat UIA...semuanya berjaya...alhamdulillah.....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Credit : SGFC
Bila cerita pasal Starbucks, teringat hadiah yang ditempah khas oleh SGFC masa konsert CNBLUE kat Singapore...tumbler daripada Starbucks utk cinta hati kami, CNBLUE...kenapa la dorang buat untuk dorang je..hahahaha...kan bagus kalau buat utk jual sekali..hahahaha....

29 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Finally! It's mine!

1:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Lepas g majlis pernikahan Eja & Najmie, sebenarnya ada agenda lain yang Sally nak sangat ke sana..hahahaha..selain daripada jumpa dengan pengantin...Sally nak jugak jumpa dengan Farah! hahahaha....sebab Farah dah janji nak bagi something yang Sally dah tunggu sejak 5 bulan lepas! Gila lama kan?


Hahahaha..YES! official t-shirt untuk konsert 2013 CNBLUE BLUE MOON WORLD TOUR! hahahaha....even dah terlewat pun kan...tak kisah la...sebab yang penting dapat kumpul merchandise ni...masa konsert nak beli tak sempat sebab Sally tak withdraw duit...sedih gila masa g tu...tapi better late than never kan?

Farah dapat pass untuk jadi media tahun lepas...sebab dia bekerja di stesen televisyen....Dia tak tau yang Sally minat CNBLUE..kalau tak dah lama dah Sally dapat g sana sekali...huhuhu..sedihnya jiwa dan raga...masa tu ada la few merchandise dia dapat termasuk la official t-shirt ni...tapi Farah ni tak minat KPOP...tu yang dia simpan dan bagi kat Sally....yang special untuk media sebab ada "Samsung Galaxy Music" tu...sebab yang dijual sebagai official merchandise masa konsert macam yang kat bawah ni....



Hahahaha...biar lambat..janji dapat!
Sebab serius Sally dah google...mmg mahal la orang jual...sehelai dah mencecah RM80 kot...haiya! 


Yang dua kat bawah ni t-shirt untuk konsert 2014 CNBLUE Can't Stop Live Tour....Yang warna putih ni murah sikit berbanding yang warna dark blue tu...kalau kat Singapore yang t-shirt putih tu SGD $28 (RM72) tapi yang biru ni lagi cantik..tangan pun 3/4 panjang...serius cantik...teringin gila nak beli...muahahahaha...kat Singapore, SGD $50 (RM 130) ... sana mmg mahal kot...so, tunggu kat KL nnt la baru beli...hehehe...Sape nak bagi Sally hadiah? :P


Tapi yang bengang nya...t-shirt tahun lepas saiz yang paling besar XL...tahun ni punya Can't Stop...saiz paling besar...L....agaknya FNC Entertainment ni ingat semua fans CNBLUE ni tak makan simpan duit nak g konsert agaknya...tu yang boleh turun saiz tu...kejadahnya lahaiiii....Nasib baik la konsert kat Malaysia bulan August...sempat nak diet...hahahaha..kejadah lahaiii dari saiz XXL nak turun ke L...mau terperanjat rakyat Malaysia kalau turun Sally camtu...

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!