Love is...Can't Stop...Cold Love...

10:26:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Sally says,
I'm loving you for no reason...that I can actually flying around the world to find you...


Sally says,
I'm tired of waiting...it's been a while since the moment we become strangers again...it's been hard for me to fulfill my stupidity with this endless love...


Sally says,
it's not forever..I can even saw you here and there...
but I need to make sure this would be the last time I say it...
Goodbye...
it's not the words...it's just the feeling that I let go...for real...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Majlis Pernikahan Eja & Najmie

11:16:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

Sorang-sorang kawan-kawan Sally dah mula menamatkan zaman bujang mereka...Eja merupakan kawan sekelas Sally daripada zaman sekolah rendah sampai la ke zaman sekolah menengah...masa Form 4 & Form 5, kami sekelas...sama-sama jadi pengawas...hehehe...dah 7 tahun berlalu dan sekarang Eja dah nak menamatkan zaman bujang dia dengan Najmie...hehehe...Kami memang rapat sebab masa Form 4 dan Form 5...ada 8 orang je perempuan dalam kelas...hahahaha...pasal tu masing-masing rapat...Kalau nak kenal budak-budak kelas Sally...boleh la baca entry SINI dan SINI...


Esok sebenarnya majlis, tapi Sally tak dapat hadir sebab nak kena menjalankan tugas hakiki sebagai seorang pelajar PJJ kan...kelas dah la full sampai pukul 7pm esok...haihhh laa...terpaksa la gagahkan hari ni nak kena g majlis pernikahan dia...kang Sally pulak menyesal kalau tak pergi...even kena korbankan cuti sehari kan....tapi takpe la...demi sahabat kita...lagipun nikah sekali seumur hidup...apa la sangat cuti yang sehari tu kan?


Sekarang Sally dah ada kat rumah dia...Eja baru je selamat dinikahkan tadi....Alhamdulillah...sebak pulak rasa bila sahabat kita yang daripada zaman comot-comot dah sah jadi isteri orang...huhuhu...serius sebak...lepas ni akan ada Belle dan Diyana yang akan tamatkan zaman bujang mereka...


Hah! Jangan nak tanya Sally bila pulak...sekeh kepala nak?

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Love Light.

7:14:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

OMG!!!
Hahahaha....
(Sally mohon tutup mulut!)


Macam mana la tak jatuh cinta kat mamat ni...wehhh...super handsome! LOL...eh, persetankan BB Cream yang tebal dan muka sure operate tu...tapi dia mmg sangat la super duper handsome! kan? Takpe! biar sally yang jawab...terus jadi wallpaper handphone yang baru...hahahaha.....

tapi....

Cinta Sally tak seindah tahap meroyan Sally...senyum..? kadang-kadang Sally sendiri tak tau whether semua tu senyuman yang ikhlas atau tidak...Orang kata...manusia ni pandai menipu..termasuk la hati dan perasaan dia...entah kenapa...lately je jadi balik...rasa sakit...sakit yang dah lama tak rasa...It's gonna be 6 years this year...Quite sometime....quite difficult....


Okay, malas nak layan perasaan....

6 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!