Tips nak tidur lena.

11:56:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments


Manusia...walau ape pun kita buat...mesti akan ada yang pertikaikan...kalau kita buat jahat, orang akan ingat sampai mati...tapi kalau kita buat baik...takkan ada orang yang akan ingat budi baik....

Tapi...walau ape pun orang cakap...jangan la kita simpan dendam...Maafkan la kesalahan mereka sebelum kita masuk tidur...Cuba bayangkan kalau kita tidu Dan tak bangun esok hari...kan kesiannya orang yang kita berdendam x dapat nak mintak maaf....

So,tips nak dapatkan tidur yang lena...maafkan semua kesalahan orang pada kita..basuh kaki, jangan lupa baca doa dan baca ayat-ayat yang bersesuaian... Kurangkan cahaya dalam bilik, jangan dengar muzik..bagi otak kita rehat...

Semoga mimpi yang indah...Sally nak g cari cinta hati dalam mimpi..hehehe...goodnight...

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Telekung Emerald Green.

2:59:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Sally kan...daripada kecik mmg suka gila warna biru...sampai la kehari ni...kalau electric blue tu kan...jangan cakap la...Kalau dulu setiap kali raya sure baju warna biru...hahaha...Sampai kena marah dengan ibu sebab suka sangat warna biru...pastu wardrobe penuh baju warna biru je..takde warna lain..hahahaha...Nasib baik la mama Sally tak suka warna Emerald Green..kalau tak Family Wedding Theme dah warna tu dah...


Hoyeah! Muka Sally lagi..hahahaha....Jangan terkejut bila Sally beli telekung warna Emerald Green instead of Electric Blue! hahaha...mmg pelik..tapi entah la...macam jatuh cinta pulak dengan warna ni...mungkin sebab dia tak striking kot...tu yang Sally jadi suka agaknya..hehehe...

Telekung ni Sally beli masa ke Vietnam February lepas....baru je nak upload weh..hehehe...

Korang suka warna apa? Kongsi la!

^____^

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai Blogger Mai tinggal LINK blog!

12:39:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Isnin lepas Sally ada buat entry Mai tinggal LINK blog!...so, hari ni Sally nak senaraikan blog mana yang dah baik hati tinggalkan link...kalau korang nak blogwalking sekali pun okay jugak..hehehe..tambah-tambah kawan....Nanti kalau Sally dah ada kelapangan Sally akan jejak korang ye...

Yang ni bukan segmen ke GA ye...ni cuma list yang Sally nak guna untuk blogwalking...okay?

  1. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
  2. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
  3. http://youismysoul.blogspot.com/
  4. http://madihahdaisy.blogspot.com/
  5. http://sinuhadentist.blogspot.com/
  6. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  7. http://misshunymadu.blogspot.com/
  8. http://www.kisahsidairy.com/
  9. http://www.mialiana.com/
  10. http://ohthrillers.blogspot.com/
  11. http://themisselle.blogspot.com/
  12. http://ctamanaqim.blogspot.com/
  13. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  14. http://veesandy.blogspot.com/
  15. http://aisyasakura.blogspot.com/
  16. http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/
  17. http://sejarahcintamastura.blogspot.com/
  18. http://ainimrashihah.blogspot.com/
  19. http://syiralokman.blogspot.com/
  20. http://husnazahidi.blogspot.com/
  21. http://zenithiman.blogspot.com/
  22. http://nadiaradzif.blogspot.com/
  23. http://mamamursyid.blogspot.com/
  24. http://newhusnayusof.blogspot.com/
  25. http://www.bubblynotes.com/
  26. http://ijamawar.blogspot.com/
  27. http://norminieza.blogspot.com/
  28. http://nanakimie.blogspot.com/
  29. http://ilovekinderbueno.blogspot.com/
  30. http://theonlygirl98.blogspot.com/
  31. http://memetlenggeng.blogspot.com/
Kesemuanya ada 31 orang blogger yang sudi tinggalkan link..hehehe...so, nantikan kedatangan ku wahai tuan rumah ye...nak datang raya..heee~ Kalau korang nak jalan-jalan pun okay jugak..mana tau ada blog yang tak pernah jenguk ke atau yang dah lama tak tinggal jejak ke kan....

Happy Blogwalking! :)

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Happy Thursday!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 17 Comments


Dah..dah...jangan nak buat muka comel korang yang boring tgk CNBLUE tu..hahaha...

Sally tgh nak prepare gaji workers Bangladesh ni..hehehe...sorry tak dapat jalan-jalan lagi...nanti kalau sempat ye..InsyaAllah....lagipun ada banyak assignment nak buat..huwaaaa~

Morning guys! Happy Thursday! Let's smile and forget all the things that happened yesterday...!

Rise and shine baby! Love and Hugss!

:)

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!