Sally bebel korang kena dengar jangan banyak bunyi tau dengar ye.

6:16:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Eye catching tak tajuk...?

Hahahaha...as my first preparation regarding the things I asked for you opinion in this POST... Sally kena prepare satu full artikel pasal konsert tu...yang mana Sally akan post dalam masa beberapa jam lagi...belum ada idea lagi...hahaha...

Kalau korang baca nanti...jangan cakap sally meroyan ek...tu sebab korang yang sokong Sally...hehehe...pastu jangan gelak tau...korang baca jela..kalau perlu komen, korang komen la sebaik mungkin..jangan la marah sally....I just trying my best here....

Thanks LOVE! :)


34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Saya sekeping perut.

3:25:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Sekeping perut?

Saya sekeping perut...Saya sering didera oleh tuan sally supaya berlapar...Dia selalu mendakwa saya punca dia tak muat pakai baju masa muda dulu...apa salah saya...Saya sering terdera apabila tuan saya tak nak makan...Saya lapar...tapi tuan saya tak faham perasaan saya....nasib saya sekeping perut...

ahhh...drama la kau perut...

Lunch time! :)


20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Instagram 6.

10:16:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments

Apa yang Insta 6 nya kan..? hehehe....pagi ni bukak instagram Sally...baru perasan Sally dah upload 756 posts, dah ada 356 followers dan 446 orang sally follow...hehehe...

Yang belakang dia semuanya 6..hahaha...kan best kalau sally follow 456 orang kan..? baru boleh buat entry Instagram 56...aiseh! tinggi angan-angan weh....Hahahaha...Sally scroll daripada awal-awal sally ada instagram...baru perasan yang 60% gambar Yonghwa dan CNBLUE..hahahaha...dah macam official account dorang pulak...

Yang lain gambar makanan dan makanan dan Sally tgh makan..LOL..hahaha...takde motif sungguh...kalau tak makanan, akan ada quotes...at the end...sama je apa yang ada kat blog dengan kat instagram...bezanya ayat panjang dan pendek...


Sally dah follow korang ke? Kalau belum meh tinggal link meh...

30 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!