Wesak Date.

10:48:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments

Happy Wesak Day!

Kau dah kenapa Sally..? heee~

Hari ni bercuti...lepas balik daripada Singapore, teringat pernah set date dengan Qila budak #Invisible tu yang nak g makan Korean foods...almaklum laaa...sally ni kan forever alone...takde kawan..takde orang nak teman kita g makan...ingat lagi entry Yuk Gae Jang?


So, semalam pun Sally contact la dengan Qila dan jugak Geng Blogger Gila Hashtag...nak tanya sape yang available untuk keluar hari ni...ada la few person yang respon...termasuk la madu sejatiku, Nuriesya Nadia...yang si Qila mmg wajib la kan...dah dia yang janji..heee~ Qila siap bawak bodyguard dua orang kot...adik dia si Pip dengan Azim...


Sebabkan pagi tu ada keja sikit...dalam pukul 11.15am camtu dah sampai Ampang Point...bajet orang pertama..sekali si Qila sampai dulu..hahaha...si madu mmg macam biasa la...lambat! heee~ takde la lambat pun...sebab mmg kita janji nak jumpa pukul 12pm bukan awal pagi..hahahaha....

Manusia anti-sosial.
Nak tau makan ape...koramg tengok la entry si Nuriesya & Qila...sama je pun...malas betul la nak upload gambar derr...nak cucuk kabel pun malas...hahahaha...actually dah mengantuk ni...hahaha...tapi gagah jugak nak update...tak nak kalah kan dengan dorang berdua...gila laju laaa dorang update...heee~

Overall, I think I just need a real friends...to enjoyed the life that I had.

31 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Mood Rings.

9:32:00 PM Sally Samsaiman 34 Comments

Masa tengah tunggu flight...Sally dengan Mei pun jalan-jalan sekitar Changi Airport, Singapore sebab Mei nak cari souvenirs untuk parents dia...takkan la nak beli official merchandise CNBLUE pulak kan..? Hahahahaha...so, berjalan la mencari dan mencari...


Masa tgh tunggu Mei mencari barang-barang utk parents dia...Sally jumpa something yang agak macam seronok je...hahaha...which is Mood Rings...Kalau ikut explanation dia, energy yang terhasil daripada badan kita yang akan mengubah warna cincin ni...dan sedikit sebanyak akan melambangkan emosi kita ketika tu...harga dia mahal jugak la... SGD $8.50...


Gambar candid...Nampak tak tahap stress bila cincin tak berubah kaler..? Hahahahaha...takde laa...masa ni tgh fikir camne nak selfie sambil pegang kertas tu...si Mei dia ikut suka je main snap gambar kita..hikhik...overall, Sally pernah tgk cincin ni berubah kepada 3 warna je...biru pekat, hijau dan jugak ungu...


Dia ada 12 warna yang berbeza....hehehe...overall mmg agak seronok la...tapi tak best bila orang tau makna cincin ni...sebab orang boleh tau apa emosi kita macam tu...buatnya kalau tgh nampak muka crush yang super handsome ke kan...dah kantoi bila dia bertukar kaler kan...hahahaha....

34 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

2014 CNBLUE Live Can't Stop in Kuala Lumpur [Meroyan Edition]

10:47:00 AM Sally Samsaiman 26 Comments


Selesai Can't Stop in Singapore...Hehehe..nampaknya kegilaan Sally akan berpanjangan la gini..hahaha...Sebelum ke Singapore, mmg dah dapat unofficial news yang CNBLUE akan datang ke Malaysia...

Hehehe...semalam pihak IME Production dah confirm yang CNBLUE akan datang ke Malaysia untuk CNBLUE Can't Stop Live in Malaysia...

Gamaknya...haaaa...makin berpanjangan la tahap meroyan Sally...

p/s : I'll update from time to time about the event...stay tuned!

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!