Teaser : 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore.

10:28:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments







Sally penat...tapi saje nak kongsi...mana la tau kot ada yang tak follow instagram sally kan...

Ni sally bg teaser dulu..penat..nak balik tido..muahahaha....

Nanite!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Yeah baby! I'm in Singapore!

2:08:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Ramai yang tanya...betul ke Sally g Singapore..hahaha...

Well, yes baby! I'm in Singapore...bukan berjalan-jalan...tapi just nak attend konsert cinta hati Sally berempat tu...sila panggil sally gila ke, obses ke...yang penting sally dah ada kat sini dah pun...hehehe...ada lagi 7 jam sebelum konsert bermula...sally dah ada kat stadium sebab flight awal kan...lagipun kalau duduk kat hotel...bukan ada benda nak buat...

Hehehehe...happening gila kat sini...lagi 2-3 jam CNBLUE akan datang untuk buat rehearsal..tapi mmg tak dapat pun nak jumpa...takpelaaa...malam karang kan ada...still boleh jumpa...sekarang nak berjumpa dengan BOICE Singapore...pastu nak kena jadi volunteer kejap untuk Yellow Ribbon Project dan jugak Rainbow Sea Project yang sally dah cerita minggu lepas....


Kerja volunteer nanti sally cerita lain ek..? haihhh...camne nak beratur nak beli merchandise ni kalau dah jadi volunteer...hehehe...hari ni nak join semua giveaway, quiz and etc...nak menang banyak-banyak! hahahaha...InsyaAllah la kalau ada rezeki....

Ohh! ada banner untuk incoming birthday Lee Jong Hyun! besar gedabak kot! hahahaha...lepas Sally sign nanti...sally tunjuk...kalau nak tengok cepat...pi follow kat instagram ye..hahahaha...promote kejap! Kalau sempat Sally update lain...

got to go! :)

18 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Short weekend getaway!

10:55:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Happy Saturday!
Eh, selalunya kalau time macam ni sally ada kat office kan..?

Cuba teka sally ada kat mana sekarang?
Sape jawab betul bagus la..takde hadiah pun...ole-ole pun takde..hahahaha...


#Geng Gila Hashtag...korang jangan nakal-nakal ek hari ni..hahahaha

p/s : ada lagi beberapa jam nak jumpa cinta hati..!

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!