Yuk Gae Jang.

9:00:00 PM Sally Samsaiman 40 Comments


Gosh!
I'm craving for this desperately...Lamanya tak makan makanan Korea...rindu gila kot..alahai...tade orang nak teman...kang kalau g makan sorang dah macam "forever alone group" je kang...

Okay, nak g meratapi nasib kejap..

40 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

#Throwback | Jung Yong Hwa in BMMY

4:52:00 PM Sally Samsaiman 21 Comments





Heee~ miss you man!
Taken in Blue Moon in Malaysia last year...
I'll update other members tomorrow...or maybe after this..hahaha..

^______^

Pic credit to the owner : Ceffany Photography

21 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Craving for some caffeine!

4:33:00 PM Sally Samsaiman 32 Comments


Itu gambar throwback je...belek-belek telefon...sebab tak tau nak update ape...sekali keluar plak gambar my mocha frappucino menari-nari dekat skrin...adoi! dah la kena kurangkan kafein sekarang ni...tapi hati tu asyik teringat je dekat "beliau"...

Ada jugak yang singgah Starbucks balik karang...haiya! I hate chuuuu la caffeine!

32 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Merepek.

2:15:00 PM Sally Samsaiman 36 Comments

Dari pagi...bukak new post tu...sampai ke sudah la tak tau nak tulis ape...rasanya total lost kot kepala ni..hahahaha...godek-godek gambar...pun takde benda nak cerita kat korang...macam mana la blogger lain boleh banyak gila idea dorang sehari ek..? Dorang ni minum susu iklan Wardina tu ke...yang sampai semua otak mereka berhubung...tu yang banyak idea..?

Dah menginjak ke selasa dah...Sally masih lagi busy minggu ni...sebab banyak assignment yang lecturer bagi..then ada few test pulak minggu ni...adoi...lecturer sangat kejam kan...bagi la satu-satu...ni sekaligus dia bagi..huhuhu...sedinya hati kita...

-____-''


36 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!