Rainbow Sea Project.

5:13:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Menghampiri konsert 2014 CNBLUE Live ‘Can’t Stop’ in Singapore, SGFC dah merencanakan pelbagai aktiviti untuk menyambut kedatangan CNBLUE ke Singapore selepas setahun....kali terakhir mereka di Singapore untuk Blue Moon Concert in Singapore 2013...

Kali ni, mereka dah merencanakan "Rainbow Sea Project" yang akan dijalankan masa CNBLUE menyanyikan lagu "LOVE IS" daripada 5th Mini Album terbaru mereka dan jugak lagu "LOVE LIGHT"... Untung nya dorang dapat jumpa CNBLUE.. Haihhh...dengki gila rasa...


Untuk lebih banyak info, boleh baca kat Official Blog SGFC atau tengok je video kat bawah ni...hehehe...


#Wish to be one of them that night :')

14 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Gula-gula pandan.

2:54:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Sape tau?

Hehehe...ore kelate kalu tak tau...jange ngaku...hahaha..gitu sekali..kan dah keluar kelantan siam sally dah..LOL...

Gula-gula ni mmg favorite sally kot...kelmarin cousin sally bawak..terus happy gila...okay, nampak sangat lama tak balik kampung kan? ketara gila rindu benda ni wehhh...serius!

ada sesape pernah makan?

17 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

2014 2NE1 World Tour [All or Nothing] in Malaysia

11:31:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Sepanjang menulis pasal dunia KPOP...baru Sally perasan yang Sally jarang update pasal kumpulan KPOP perempuan...kalau ada pun macam sikit-sikit je...macam ala-ala tak ikhlas laa kan...LOL...hahahaha....

So, hari ni sally nak kongsikan pasal konsert kumpulan 2NE1, antara kumpulan KPOP perempuan yang paling sally minat...especially la CL tu kan...hehehe...okay, before sally sambung lebih lagi...sally nak kenalkan dulu kumpulan 2NE1...2NE1 merupakan salah sebuah kumpulan yang bernaung dibawah YG Entertainment...sebuah recording company yang agak terkenal di Korea Selatan...antara band yang bernaung dibawah mereka ialah BigBang, 2NE1, PSY dan beberapa lagi artis...

2NE1 merupakan gabungan perkataan "21st Century" dan "new evolution"...so, dapat la perkataan 2NE1 tu...2NE1 dianggotai oleh empat orang wanita...iaitu CL, DARA, MINZY dan BOM...Sally mmg minat sangat dengan CL sebab suara dia best gila! serius!! tapi kalau kat Malaysia, DARA lebih popular laa...hehehe...


Okay, back to topic hari ni...Sally nak cerita pasal 2014 2NE1 World Tour [All or Nothing] yang akan menemui peminat 2NE1 di Malaysia pada hujung bulan May 2014.

2014 2NE1 WORLD TOUR [ALL OR NOTHING] IN MALAYSIA


Date : 
May 24th (SAT) @ 7.30PM

Place : 
Kuala Lumpur, Malaysia (Stadium Negara)

Ticketing Information :
Online booking: Click HERE | Hotline: +603 7877 3844

Konsert ini dibawakan oleh IME Productions (M) Sdn Bhd...Marilah kita melihat harga tiket seperti biasa...jangan nak buat muka terperanjat...mohon senyum je....senyum...


VVIP - RM602  (Numbered Seat)
Rock ZoneRM502 (Free Standing)
PS 1 - RM402 (Numbered Seat)
PS 2 - RM202 (Free Seating)


So, kepada yang berminat..boleh la pergi...Sally macam biasa la...mmg tak pergi...saje je update..incase kalau korang tak perasan ke tak tau ke kan....dalam erti kata lain...dah tak tau nak update ape dah..hahahaha....even tiket dah mula terjual since March lagi...Sally rasa mungkin masih ada lagi tiket kot...

p/s : Sape ada tiket lebih...bagi la kat Sally! ^___^

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Berjimba ke Mid Valley!

7:53:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments

Happy Saturday peeps!


Seronok weeehhh...hari ni first saturday! hahaha...yela..office sally bagi cuti first Saturday je...Saturday lain kena kerja...hehehe...dah alang-alang cuti..gaji pun dah masuk...mari berjimba!

Lol..okay, Sally tipu...actually sally ada meeting hari ni..dengan kak Nadia and few friends...lalalala...kami mmg suka meeting even masa cuti pon...hahaha..mohon dengki dan feefeeling kami ni busy sangat okay?

*padahal assignment banyak due -___-'

Okay, assignment tu sally janji buat esok..pinky promise!

So, korang buat ape je hari ni..? Kalau yang berjimba ke Mid Valley tu..roger-roger la..boleh kita minum-minum petang ke kan..korang belanja!

teheee~ 

Love & Hugs!

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!